Η Courteney Cox φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μετά το θάνατο του συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια» Matthew Perry. Η 59χρονη πρωταγωνίστρια του “Scream” εθεάθη με τον επί χρόνια φίλο της, Johnny McDaid, να φεύγουν από το Nobu Malibu στην Καλιφόρνια το βράδυ της Δευτέρας.

Η ηθοποιός έδειχνε σκυθρωπή καθώς έμπαινε στο όχημά της μετά τη βραδινή έξοδο με τους φίλους της.

Η ίδια και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της αγαπημένης κωμικής σειράς του NBC εξέδωσαν κοινή δήλωση για τον θάνατο του Perry λίγες ώρες νωρίτερα.

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλοί συμπρωταγωνιστές. Είμαστε μια οικογένεια. υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα πάρουμε ένα λεπτό για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την ασύλληπτη απώλεια», ανέφερε η ανακοίνωση που εξασφάλισε αποκλειστικά το People.

«Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όταν και εφόσον είμαστε σε θέση», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Προς το παρόν, οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγαπούσαν σε όλο τον κόσμο».

Περαστικοί εντόπισαν και τον David Schwimmer επίσης έξω για πρώτη φορά μετά την τραγική είδηση τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου. Σε αντίθεση με τον Cox, βρισκόταν στην άλλη άκρη της χώρας, βγαίνοντας από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη εκείνη τη στιγμή.

O Matthew Perry, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου. Η καρδιά του είχε σταματήσει και δεν ανταποκρινόταν όταν έφτασαν στο σημείο οι πρώτες βοήθειες. Τα αποτελέσματα των μέχρι στιγμής τοξικολογικών εξετάσεων δεν έδειξαν φαρμακευτικές ουσίες στο αίμα του.

Διαβάστε ακόμη: