Γράφει το σαίτ newmoney

«Ρωτήσαμε και ψάξαμε να μάθουμε ποια είναι επιτέλους αυτή η Πεν Νταλαούρα, το περίφημο Συριζαϊκό τρολ που διαπρέπει σ’ αυτό που κατονόμασε (οψίμως) ο Σκουρλέτης ως dark web, όταν ξεκίνησε να τον βαράει ως εχθρό του μεγάλου τιμονιέρη του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Και επειδή αρχίσανε μεταξύ τους τις εσωτερικές μαχαιριές, ανοίξανε και τα στόματα. Λοιπόν, η Πεν Νταλαούρα όπως αντιλαμβάνεστε είναι καλλιτεχνικό και πρόκειται για τον Θανάση ή Θάνο (θα πεθάνωωωωω) που άγνωστο γιατί υπογράφει ως γυναίκα, ο οποίος δηλώνει PR expert και λέει ότι ασχολείται με τουριστικά, με celebrities και με τη Mykonooooos, ήταν θαυμαστής του Τσίπρα, αλλά τώρα είναι στενός (αν με αντιλαμβάνεστε) της νέας ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά ανέτρεξα στο αρχείο μας και βρήκα ένα αποθεωτικό δισέλιδο δημοσίευμα για τον ίδιο τον Θανάση ή Θάνο ή Πεν Νταλαούρα το οποίο είχε γίνει το 2015 σε αυτό το έντυπο που αποκαλεί σήμερα η κυρία Νταλαούρα ή Θανασάκης ή Θάνος «Πρώτο Φλέμμα».

Μετά τον γενικό χαμό που ακολούθησε, με κυβερνητική παρέμβαση μάλιστα επί το θέματος, το σαίτ επανέρχεται με νεότερο δημοσίευμα που αναφέρει:

«Χαίρετε, τώρα εγώ predator δεν έχω (αντιθέτως…) αλλά όπως σας είπα πηγές έχω και μάλιστα μιλάνε, λοιπόν μου είπαν ότι χθες έγινε ένας μικρός χαμός με τις αποκαλύψεις μας για την πραγματική ταυτότητα του συριζοτρόλ Πεν Νταλαούρα. Πρώτα απ’ όλα ταράχτηκε η ίδια η Πεν, δηλαδή ο Θάνος, γιατί δεν περίμενε ότι θα τον βρούμε ή, καλύτερα, ότι θα τον δώσουν ξερά οι δικοί του ή μάλλον οι πρώην δικοί του, αλλά χρυσή μου Πεν (ή Θανασάκη) δεν ξέρεις ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν αλλά τον προδότη ουδείς και ότι ποτέ δεν τα βάζεις με την πρώην σου, ή τον πρώην σου, γιατί τα κάστρα πέφτουν από μέσα; Άρχισε λοιπόν πάνω στον πανικό της η φουκαριάρα η Νταλαούρα να «πειράζει» τα social media της, να ανεβοκατεβάζει αναρτήσεις της, να κάνει ό,τι μπορεί για να ξεκαρφωθεί, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πλήρως. Αλλωστε, δεν είναι και τόσο δύσκολο αν δει κανείς τα προφίλ της στα social media, το καταλαβαίνει από την πρώτη ματιά τι τρολιάρα είναι. Τώρα βέβαια εγώ την καταλαβαίνω την τρομάρα της γιατί αν -λέω αν- ένας από όλους όσους έχει βρίσει στο παρελθόν πάει και τη μηνύσει στο Ηλεκτρονικό Εγκλημα, την έβαψε. Οχι, το PRιλίκι δεν τη σώνει, αλλά ούτε ο… bear. Ασε που τους τελευταίους μήνες, αν άκουσα καλά από την πηγή, η Πεν άρχισε να μισθοδοτείται και κανονικά από τον υπόγειο μηχανισμό και υπάρχουν και στοιχεία γι’ αυτά στους απέναντι. Προσοχή, κουκλίτσα μου, γιατί κι οι τοίχοι έχουν αυτιά».

Και συνεχίζει…

«Στο μεταξύ, από χθες το πρωί μας έχει τρελάνει στα τηλέφωνα ένας κύριος που λέγεται Θάνος Λιόντος, ο οποίος σκίζει τα ρούχα του ότι δεν είναι αυτός η Πεν Νταλαούρα, υποστηρίζοντας ότι το δημοσίευμά μας τον φωτογραφίζει. Το μυστήριο είναι πως ο ίδιος αναγνώρισε τον εαυτό του και μάλιστα αμέσως ο τρολ λογαριασμός της Πεν Νταλαούρα έσπευσε να του συμπαρασταθεί αναδημοσιεύοντας σχετική ανάρτησή του. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, μάλλον ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες. Υ.Γ.: Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δει κανείς τον λογαριασμό του Τhanos Liontos στο twitter, όπου χθες ανατρέξαμε».

Το εν λόγω προφίλ σήμερα δεν υπάρχει!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε ακόμη: