Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιόρτασε το Halloween με τον δικό της τρόπο στην πολυτελή βίλα της αξίας 11,8 εκατ. δολαρίων στο Calabasas της Καλιφόρνια.

Η ποπ σταρ έστησε το δικό της mini fashion show και μοιράστηκε μερικά βίντεο στο Instagram της, όπου προβάρει μερικά από τα αποκαλυπτικά φορέματά της.

Η 41χρονη τραγουδίστρια άφησε πολύ λίγα στην φαντασία, φορώντας ένα διάφανο φόρεμα με κοψίματα και αλυσίδες στα πλάγια και ψηλοτάκουνες γόβες ενώ κρατούσε το Maltese σκυλάκι της, Lacey Loo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Σε άλλο βίντεο που μοιράστηκε με τα 42,4 εκατ. followers της φορά ένα μίνι, ασημένιο φόρεμα με λαμπερό μπούστο, ενώ ποζάρει μπροστά από έναν στύλο του pole dancing.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Στο τρίτο βίντεο, φορά ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα με σέξι σκίσιμο και cut-outs στην κοιλιά και κοιτά την κάμερα χαμογελώντας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Η Μπρίτνεϊ είχε ανεβάσει και άλλο ένα βίντεο φορώντας ένα μαύρο, διάφανο φόρεμα, που έκρυβε μόνο τα απαραίτητα, και που, ωστόσο φαίνεται πώς κατέβασε λίγο αργότερα.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε στο φόντο των βίντεο, έχει στολίσει ήδη ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για τις γιορτές.

Από τότε που δημοσιεύτηκαν τα απομνημονεύματά της «The Woman In Me», η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και του κοινού. Η ίδια, που δεν σταματά να ποστάρει γυμνές φωτογραφίες της, έχει πουλήσει 400.000 αντίτυπα από τότε που βγήκε στα ράφια το βιβλίο της πριν από μια εβδομάδα, σύμφωνα με το TMZ.

Στο περιβόητο βιβλίο βάζει στο στόχαστρο τους πρώην της και κυρίως τον πρώτο της έρωτα, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, προχωρώντας σε πολλές αποκαλύψεις.

Διαβάστε ακόμη: