Η 18χρονη Kλημεντίνη μοιάζει εκπληκτικά στην 53χρονη μητέρα της, ενώ φαίνεται να έχει κληρονομήσει ακόμη και τη χαρακτηριστική της άνεση, μπροστά στην κάμερα. Σε νέα στιγμιότυπα στο Instagram, η νεαρή καλλονή μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα της με τα ξανθά μαλλιά της και τα διαπεραστικά μάτια της.

Σε μια από τις φωτογραφίες ποζάρει με ένα σέξι κορσέ και φούστα με ασορτί σκίσιμο μέχρι τους μηρούς, ενω σε ένα άλλο στιγμιότυπο εμφανίζεται με την άνεση…τοπ μόντελ στο φακό με ένα μαύρο μπλουζάκι και μια εντυπωσιακή ζώνη με καρφιά.

Η Κλόντια Σίφερ, μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας από τη Γερμανία μοιράστηκε επίσης ένα καυτό στιγμιότυπο με μια κολλητή φόρμα με animal print καθώς και μια σέλφι με γκριμάτσα. Εκτός από την Κλημεντίνη, η Σίφερ έχει την 13χρονη Κόσιμα, και τον 20χρονο Κασπάρ με σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Matthew Vaughn, 52 ετών.

Τον περασμένο μήνα η Κλόντια περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Versace για πρώτη φορά εδώ και πέντε χρόνια. Το 2018 περπάτησε με τις Carla Bruni, Naomi Campbell, Cindy Crawford και Helena Christensen, με λάμψή απο τις περασμένες ένδοξες εποχές.

Το τοπ μόντελ δεν ένιωσε πίεση για τη μεγάλη της επιστροφή. «Πάντα μένω πραγματικά υγιής. Κάνω γυμναστική και φροντίζω να ξεκουράζομαι καλά», πρόσθεσε. «Εκτός από αυτό, είμαι απλώς ο εαυτός μου».

Η ξανθιά καλλονή έγινε διάσημη τη δεκαετία του 1990, αλλά είχε εντοπιστεί για πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 17 ετών ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Ντίσελντορφ και υπέγραψε συμβόλαιο στο Metropolitan Model Agency, προτού ενταχθεί στο Elite Model Management.

Διαβάστε ακόμη: