Την Πέμπτη το μεσημέρι παντρεύτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπεθ σε δημαρχείο στο Μπρούκλιν. Η αρχική πληροφόρηση έκανε λόγο για γάμο στα Χάμπτονς, με πολλούς να ενημερώνονται μέσα από το διαδίκτυο ποιο είναι το θέρετρο που θα παντρευτεί ο Κασσελάκης.

Αργότερα τα δεδομένα άλλαξαν και αναφέρθηκε ότι ο πολιτικός γάμος θα γίνει στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, κάτι όμως που επίσης, δεν επιβεβαιώνεται ότι συνέβη. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, Χρήστος Τερζίδης μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ανέφερε ότι ο γάμος έγινε στο Μπρουκλιν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να γίνει ο γάμος του με τον Τάιλερ σε στενό οικογενειακό κύκλο και στο τραπέζι είχε μόνο συγγενείς και φίλους. Σε κάθε περίπτωση το μόνο βέβαιο είναι ότι στην αίθουσα που έγινε ο πολιτικός γάμος εκτός από το ζευγάρι βρίσκονταν οι γονείς τους όπως επίσης ο ένας και μοναδικός μάρτυρας.

Επιπλέον μέσα από την εκπομπή ανέφεραν πως το ζευγάρι πρότεινε στους φίλους τους, να πάνε μετά τον γάμο για πίτσες και για μπύρες. Το σχέδιο αποπροσανατολισμού των εκπροσώπων του Τύπου πέτυχε όπως φαίνεται απόλυτα και ο Στέφανος Κασσελάκης έζησε με τον Τάιλερ Μακμπεθ μία από τις σημαντικότερες στιγμές της σχέσης τους μακριά από τις κάμερες.

Διαβάστε ακόμη: