Μεγάλο deal μεταξύ μπασκετικού Παναθηναϊκού και ομίλου τηλεπικοινωνιών Nova βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών όσον αφορά την ονοματοδοσία του γηπέδου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, στο οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και το οποίο του έχει παραχωρηθεί επί μακρόν με σχετική σύμβαση από την Πολιτεία!

Οι πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση της White Vale που διαχειρίζεται το ΟΑΚΑ, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τουλάχιστον 3 μεγάλες εταιρίες τηλεπικοινωνιών, ωστόσο έγκυροι κύκλοι υποστηρίζουν ότι έχει έρθει πιο κοντά με τον ισχυρό άνδρα της BC Partners Νίκο Σταθόπουλο προκειμένου το ΟΑΚΑ να μετονομαστεί σε Nova Arena (που ανήκει στην United media, θυγατρική της BC Partners), στα πρότυπα του Uber Arena στο Βερολίνο, μέσα από μια συμφωνία διαρκείας 3 ετών!

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το deal όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, θα πρέπει να κυμαίνεται σε ένα εύρος των 2 εκατ. ευρώ ετησίως, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί θα συνιστά ένα ακόμη δυνατό deal μετά την εντυπωσιακή συμφωνία με την «Άκτωρ»!

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το deal δεν έχει ακόμη κλειδώσει, οπότε όλα ακόμη είναι ανοιχτά!

Συνάντηση 2,5 ωρών του Ντίνου Κόκκαλη με τον Πέτρο Σουρέτη την Τρίτη το μεσημέρι στο Νολίτα του Νέου Ψυχικού - Για ποια μπίζνα που δραστηριοποιούνται (ή πρόκειται να…) οι δύο όμιλοι περιεστράφη η συζήτηση;

Συνάντηση 2,5 ωρών του Ντίνου Κόκκαλη με τον Πέτρο Σουρέτη την Τρίτη το μεσημέρι στο Νολίτα του Νέου Ψυχικού – Για ποια μπίζνα που δραστηριοποιούνται (ή πρόκειται να…) οι δύο όμιλοι περιεστράφη η συζήτηση;

Συνάντηση 2,5 ωρών στο γνωστό ιταλικό καφέ – εστιατόριο Νολίτα του Νέου Ψυχικού, πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι ο Ντίνος Κόκκαλης και ο Πέτρος Σουρέτης!

Ο ισχυρός άνδρας της Intracom Holdings και γιος του Σωκράτη Κόκκαλη και ο εντεταλμένος σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ του ομίλου ΓΕΚ Τέρνα, συνέφαγαν επί μακρόν, συζητώντας όπως λένε στην στήλη αυτήκοοι μάρτυρες για business, επενδύσεις αλλά και συνεργασίες σε τομείς που και οι δύο όμιλοι δραστηριοποιούνται ή προετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο μέλλον!

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το κλίμα της συνάντησης ήταν ευχάριστο, μέσα στα …γέλια, δεδομένου ότι οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στενά κατά το παρελθόν την εποχή που ο Πέτρος Σουρέτης ήταν διευθύνων σύμβουλος της Ιντρακάτ που τότε ανήκε στον όμιλο Κόκκαλη!

Και μολονότι οι κακές γλώσσες ισχυρίζονταν ότι μεταξύ των δύο ανδρών δεν υπήρχε χημεία την εποχή εκείνη, εντούτοις όπως εκ των υστέρων και εκ τοις πράγμασι αποδεικνύεται, οι business τελικά ενώνουν!

Υπό αυτό το πρίσμα το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: για ποια μεγάλη μπιζνα που αφορά δραστηριοποίηση και των δύο ομίλων, συζητούσαν για 2,5 ώρες;

Από το τραπέζι τους πάντως πέρασαν πολλοί και διάφοροι …

Οι διεθνείς περιπέτειες (Νο 2) του Harry the Limenic - Η εμβληματική δεξίωση του Μονεγάσκου Ζαννή Φραντζέσκου (με το κροκοδειλέ σακάκι), στο Cipriani (Mayfer) με Ντελ Πιέρο και στη σουίτα εισηγμένης στο Wembley με Ατζούν, Μουρίνιο και Νουσρέτ!

Οι διεθνείς περιπέτειες (Νο 2) του Harry the Limenic – Η εμβληματική δεξίωση του Μονεγάσκου Ζαννή Φραντζέσκου (με το κροκοδειλέ σακάκι), στο Cipriani (Mayfer) με Ντελ Πιέρο και στη σουίτα εισηγμένης στο Wembley με Ατζούν, Μουρίνιο και Νουσρέτ!

Συγκρατήστε ένα όνομα: Harry the Limenic! Όπως λέμε Harry Belafonte ή Harry Potter! Ελληνιστί Χάρης ο Λιμενικός!

Έγινε γνωστός μέσα από την στήλη του Radar, όταν αποτέλεσε το μεγάλο δίλημμα του περίφημου – Μονεγάσκου πλέον- Ζαννή Φραντζέσκου (με το μοναδικό κροκοδειλέ σακάκι) αν θα έπρεπε να δώσει την – στην κυριολεξία- τελευταία καρέκλα της μεγαλοπρεπούς δεξίωσης του στην Μαρίνα του Μόντε Κάρλο, στον Harry the Limenic ή στον πρίγκιπα Αλβέρτο!

Για λόγους αρχής δεν θα αποκαλύψω την έκβαση της αποφράδας εκείνης ημέρας για το Πριγκιπάτο του Μονακό και του γιου του ιστορικού και εμβληματικού Ρενιέ και της Γκρέις Κέλλυ! Η ιστορία ξεκίνησε να γράφεται…

Δύο χρόνια μετά, ο Harry the Limenic, φωτογραφίζεται στο all time classic Cipriani του Λονδίνου, στο Μέιφερ με τον άσο τον γηπέδων και ιστορική μορφή της Γιουβέντους Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, ενώ την ίδια ώρα σε διπλανό τραπέζι έτρωγε ο γνωστός παράγων του ελληνικού ποδοσφαίρου Αχιλλέας Μπέος!

Οι επαφές του Harry the Limenic συνεχίστηκαν και την επόμενη ημέρα στο Γουέμπλεϊ, ειδικότερα στον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ, όταν φιλοξενούμενος στη σουίτα μεγάλης εισηγμένης ελληνικής επιχείρησης με δραστηριοποίηση και στο εξωτερικό, λάμποντας μέσα στο μοβ – sur measure – κοστούμι του, ανέλυσε τα ζητήματα του διεθνούς ποδοσφαίρου σε πηγαδάκι με τον Τούρκο παραγωγό (βλέπε Survivor), ιδιοκτήτη της αγγλικής Χαλ και όχι μόνο, και φίλο του Γιάννη Αλαφούζου Ατζούν, τον μυθικό Μουρίνιο (που την επόμενη παρουσιάστηκε στην Φενέρ), αλλά και τον επίσης πασίγνωστο Τούρκο εστιάτορα Νουσρέτ, τον αποκαλούμενο και Salt bae για τον τρόπο με τον οποίο ρίχνει το αλάτι πάνω από τα περίφημα χρυσά steak του!

Ο οποίος αναζητούσε έλληνα φίλο του πολύ γνωστό επιχειρηματία εστιάτορα, εξειδικευμένο στο σούσι και το σασίμι, με τον οποίο θα γειτονέψουν φέτος το καλοκαίρι στη χώρα της Μυκόνου! Μεσοτοιχία μου λένε!

Where is George, ρώτησε τον Harry ο Νουσρέτ! Για να είμαι πάντως ειλικρινής, δεν ξέρω τι τελικά του απάντησε ο Harry the Limenic, γιατί από ότι αντιλαμβάνομαι διερμηνέας εκείνη την ώρα δεν βρέθηκε …

Γυναίκα στο ΣΕΒ; «Τα άγια τοις κύσι» λένε οι γέροντες της οδού Ξενοφώντος - Οι παλαιοί του ΣΕΒ θα κάνουν τα πάντα για να μην λάβει η Ιουλία Τσέτη πάνω από 70 ψήφους που αντιστοιχεί στο 10% του Συνδέσμου!

Το δήθεν «αδιάβλητο» και οι εκλογές ΣΕΒ… «as usual» – Κόπηκε η ψήφος εξ’ αποστάσεως – Μείζον νομικό και ηθικό ζήτημα – Δεν πείθουν οι ενέργειες του νυν Προέδρου Παπαλεξόπουλου!

Βαθαίνει η κόντρα μεταξύ των μονομάχων για την Προεδρία του ΣΕΒ κ.κ. Τσέτη και Θεοδωρόπουλου μετά τις «χλιαρές» απαντήσεις που έδωσε ο νυν Πρόεδρος του ΣΕΒ (κος Παπαλεξόπουλος) για την απόφαση του ΔΣ να διεξαχθούν οι εκλογές με παραδοσιακό τρόπο και χωρίς την δυνατότητα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας (υβριδική διαδικασία).

Έτσι λοιπόν αν και υπάρχει η σχετική δυνατότητα από το καταστατικό του ΣΕΒ τα μέλη του ΔΣ δεν θέλησαν με κανέναν τρόπο να την ενεργοποιήσουν και επομένως οι εκλογές θα διεξαχθούν «as usual» χωρίς καμμία αλλαγή.

Προφανώς τα μέλη του ΔΣ δεν έχουν υπόψη τους ότι όλα τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και πάσης φύσεως όργανα του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες τους ηλεκτρονικά & εξ αποστάσεως και χωρίς φυσική παρουσία.

Ο νυν Πρόεδρος λοιπόν προσπαθεί να θωρακίσει το «αδιάβλητο» των εκλογών χωρίς ωστόσο να πείθει για την επιλογή αυτή.

Οι διατάξεις όμως της παρ.8 του άρθρου 23 του ν.4712/2020 είναι όμως ισοπεδωτικές.

Δίνεται η δυνατότητα στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου πάσης φύσεως να μπορεί να πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης εν όλω ή εν μέρει από απόσταση χωρίς καταστατική πρόβλεψη.

Το ΔΣ του ΣΕΒ όμως αποφάσισε τελείως διαφορετικά αγνοώντας κάθε δυνατότητας που δίνει ο νόμος.

Οι αποφάσεις του ΔΣ για παραδοσιακή ψηφοφορία αφήνουν τους εμπνευστές της εν λόγω πρότασης νομικά και ηθικά εκτεθειμένους.

Στο μεταξύ οι πληροφορίες εκ των έσω κάνουν λόγο για πλήρη συμμόρφωση του ΣΕΒ, στη γραμμή και τις απαιτήσεις Θεοδωρόπουλου, του γνωστού φίλου των τραπεζιτών δια μέσω της συνδρομής των οποίων ο βιομήχανος μεγαλούργησε μέσα από προνομιακές σχέσεις και όρους!

Σε απλά λόγια ο Σπ. Θεοδωρόπουλος ήδη λειτουργεί σαν να είναι πρόεδρος του ΣΕΒ! Αλήθεια, έτσι διαφυλάσσεται το «αδιάβλητο»;

Η περίεργη επίθεση του Αλέξη Χαρίτση στη Χαριλάου Τρικούπη για τα μάτια του κόσμου και η πιάτσα που λέει ότι θα πάει στο ΠΑΣΟΚ, εάν η Νέα Αριστερά αποτύχει – Όλο το παρασκήνιο στο Radar!

Η περίεργη επίθεση του Αλέξη Χαρίτση στη Χαριλάου Τρικούπη για τα μάτια του κόσμου και η πιάτσα που λέει ότι θα πάει στο ΠΑΣΟΚ, εάν η Νέα Αριστερά αποτύχει – Όλο το παρασκήνιο στο Radar!

Ο Αλέξης Χαρίτσης έβγαλε μία ανακοίνωση την οποία την χορήγησε κιόλας για να πάει σε όλους στα social media.

Σύμφωνα με αυτήν επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ και το θεωρεί ότι είναι μέρος του προβλήματος στην κυριαρχία του Μητσοτάκη έναντι της αντιπολίτευσης και ότι προσπαθεί να αναβιώσει το παλαιό ΠΑΣΟΚ.

Ασφαλώς, τον Αλέξη δεν τον τσίμπησε μύγα τσε-τσε. Το παρασκήνιο βοούσε μέσα στο κύκλους της Νέας Αριστεράς ότι ο Αλέξης Χαρίτσης τα έχει βρει σε όλα με το Νίκο Ανδρουλάκη σε περίπτωση που η Νέα Αριστερά δεν μπει μέσα στην ευρωβουλή.

Διότι κακά τα ψέμα, εάν δεν μπει στην ευρωβουλή σε αυτή τη συγκυρία, με διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ και τα μεγάλα στελέχη μαζί της, τότε δεν θα μπει ούτε στην ελληνική βουλή.

Ο Χαρίτσης λοιπόν, είχε στενές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ και από την αρχή ήθελε αυτό το φλερτ. Όπως και η Έφη Αχτσιόγλου.

Ο σκοπός ήταν να υπάρξει συνεργασία μέσα στην Βουλή για αρχή και μετά γιατί όχι και εκλογική συνεργασία τύπου Ελιά…

Όμως, ο Νίκος Ανδρουλάκης σκεφτόταν και πιο μακριά.

Επειδή θεωρεί τον Χαρίτση αρκετά καλό στέλεχος, θα ήθελε να τον απορροφήσει μέσα στο ΠΑΣΟΚ και έτσι να γλυκαθούν και άλλοι.

Δεν γνωρίζουμε αν είχαν γίνει συζητήσεις περί αυτού αλλά σίγουρα τού είχαν γίνει γνωστές οι προθέσεις του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που έβλεπε ότι το προτζεκτ Νέα Αριστερά δεν προχωρήσει.

Ο Χαρίτσης σε αντίθεση με άλλα στελέχη της Νέας Αριστεράς (βλέπε Τζανακόπουλο π.χ) δεν έχει εκφράσει ακραίες θέσεις. Οπότε ταιριάζει στη κεντρώα νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, αυτοί οι συνεχείς ψίθυροι είχαν ενοχλήσει τους συντρόφους οι οποίοι να πούμε τον έχουμε βάλει ως πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς.

Όχι πρόεδρο του κόμματος, κάτι που σημαίνει ότι τελεί υπό επιτροπεία και υπό προθεσμία.

Προκειμένου να μην χαλάει η συσπείρωση που δείχνει η Νέα Αριστερά πριν τις εκλογές, ο Αλεξης Χαρίτσης έστειλε μήνυμα ενότητας και απέταξε την παραφιλολογία για φλερτ ή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια, όλα αυτά προεκλογικά για να μην χαλάσει η ενότητα του αγώνα.

Μετεκλογικά θα δούμε πολλά και από Νέα Αριστερά και από ΣΥΡΙΖΑ. Συντρόφια που βριζόντουσαν καθημερινά, η ανάγκη θα τα φέρει πολύ κοντά…

Διαβάστε ακόμη