Πρέπει πραγματικά να αισθανόμαστε περήφανοι σαν Έλληνες που ένας «δικός μας», ένα φτωχόπαιδο που ξεκίνησε μπάρμαν στη Μύκονο, κατάφερε να κατακτήσει το διεθνές τζετ σετ και να μεταλαμπαδεύσει τη λάμψη του από τις παγκόσμιες επιτυχίες του Nammos στο «φθαρμένο» και “ξεπερασμένο” Μονακό που σήμερα με την ενεργό συμμετοχή και παρουσία του Ζαννή Φραντζέσκου ανακτά την χαμένη του αίγλη!

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Ζαννής Φραντζέσκος είναι κλάση που έχει υπερβεί τα σύνορα της χώρας και συγκαταλέγεται πλέον όχι στενά στους πολίτες του Μονακό, του οποίου εδώ και χρόνια αποτελεί μόνιμο κάτοικο, μαζί με ορισμένες άλλες σπουδαίες προσωπικότητες της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά στην ελίτ των ισχυρών του θεάματος, της εστίασης και της show biz!

Το χθεσινοβραδινό του πάρτι στο περίφημο και εμβληματικό Yacht club του Μονακό, έγραψε ιστορία, συγκέντρωσε την enfant gatee της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής – και όχι μόνο- και θύμισε ημέρες δόξας του Πριγκιπάτου, επί εποχής Ρενιέ και Γκρέις Κέλλυ!

Ο Ζαννής Φραντζέσκος, ως γνήσιος Μονεγάσκος, αναδύοντας τον μύθο του οίκου των Γκριμάλντι, υποδεχόταν υπό τους ήχους της μουσικής του διάσημου DJ David Guetta τους επιφανείς καλεσμένους του Σάμι Φάις, Χάρη Βαφειά, Λέοντα Πατίτσα (καμία σχέση με τον Λέοντα Ίσαυρο αυτοκράτορα του Βυζαντίου), Χατζηϊωάννου, Κρασά της παγκόσμιου αλυσίδας των Fresh που ξεπερνούν στην Γαλλία και τα Laduree, αλλά και τις κυρίες των τιμών της στενής αυλής, Βίκυ Καγιά (τηλεπερσόνα) και Μαριέτα Χρουσαλά (πρώην μοντέλο και εστεμμένη από το Χαϊδάρι)!

Ο εμβληματικός πια Ζαννής Φραντζέσκος, το success story του οποίου αγγίζει τα όρια του μύθου, φορούσε ένα πανάκριβο λευκό κροκό σακάκι αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, θυμίζοντας κάτι μεταξύ ροκ σταρ και μεγιστάνα, γιορτάζοντας σύμφωνα με τις φήμες, την απόκτηση της 50μετρης νέας υπερπολυτελούς θαλαμηγού του που κατασκευάστηκε από φημισμένο Ολλανδικό ναυπηγείο!

Όλοι ήταν εκεί! Εκτός από έναν! Τον πραγματικό του φίλο! Που τον αγαπάει ανιδιοτελώς, χωρίς να αποσκοπεί να κλέψει κάτι από τη λάμψη και τις επιτυχίες του! Ξέρει ο Ζαννής ποιος είναι!

Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια!

Διαβάστε ακόμη: