Αστρονομικά κέρδη φέρεται να έκαναν φέτος τα καταστήματα του Nammos Village στην Μύκονο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ο τζίρος που έγινε, άγγιξε τα 50 εκατ. ευρώ. Σε αυτό συνέβαλε και η παρουσία του Cartier.

Πάρτι, δείπνα και διάσημοι καλεσμένοι, όπως η συναυλία του 50Cent αλλά και η επίσκεψη στον νησί των Ανέμων του Έλον Μασκ εκτόξευσαν τα κέρδη για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων της περιοχής.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου το «Scorpios» εξυπηρέτησε 3.000 άτομα στο καθιερωμένο πάρτι του με τις εισπράξεις να κάνουν -σύμφωνα με τις φήμες- ρεκόρ στα 2,2 εκατ. ευρώ.

Ο κόσμος ήταν τόσος που λέγεται ότι για λίγη ώρα μπλόκαραν μέχρι και τα μηχανήματα παραγγελιοληψίας.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που είπαν ότι για να συγκεντρωθεί τέτοιο ποσό θα πρέπει να ανοίγονταν premium τεκίλες και Cristal σαμπάνιες των 12.000 και 10.000 ευρώ κάθε μισή ώρα από τις παρέες σε όλες τις κρατήσεις, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων.

Το «Principote» στον Πάνορμο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, είχε συνολικές εισπράξεις άνω του 35% σε σχέση με πέρυσι ενώ το «Nammos», υπήρξε μέρα που ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ σε εισπράξεις.

Το «Alemagou» στη Φτελιά, πήγε ακόμη καλύτερα από πέρυσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε ακόμη: