Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Σε μια σπάνια συνέντευξη, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, καθώς και για την επαγγελματική του πορεία, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τα παιδικά του χρόνια και τον πατέρα του

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στον πατέρα του, Παναγιώτη Χατζηνικολάου που είναι πρώην πολιτικός και υπουργός.

«Ο πατέρας μου έλειπε από το σπίτι, όταν έλειπε ήμουν λίγο πιο χαλαρός. Ήταν αυστηρός και δίκαιος. Αλλά μέτραγα πάντα την γνώμη του. Ακριβώς επειδή ήταν δίκαιος. Όταν έλειπε, τηλεφωνούσα για να μου πει τη γνώμη του για κάτι. Όταν φύγαμε από τη Θεσσαλονίκη, έμεινα στο δωμάτιό μου περίπου ενάμιση μήνα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος, γιατί άφησα πίσω κολλητούς και το κορίτσι μου» ανέφερε για τη μετακόμισή του στην πρωτεύουσα.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τη μόνη φορά που πήρε αποβολή στο σχολείο. «Ο Θεολόγος του σχολείου ήταν παπάς και με έπιασε να καπνίζω στην Γ’ Λυκείου σε ένα μπαράκι απέναντι από το σχολείο. Την επόμενη ημέρα πήγε στον λυκειάρχη, ο οποίος με κάλεσε με ρώτησε αν κάπνιζα. Του απάντησα ναι. Με ξαναρωτάει μέσα ή έξω από το σχολείο και εγώ τον ρώτησα ”τι διαφορά έχει”. Κι μου λέει ”μέσα είναι 4 ημέρες αποβολή έξω είναι δύο ημέρες”. Τελικά έφαγα δύο ημέρες που έγιναν τέσσερις γιατί όταν είδα τον Θεολόγο στον διάδρομο του είπα είναι ”ντροπή σου. Είσαι και άνθρωπος της εκκλησίας και με κάρφωσες”» αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Νίκος Χατζηνικολάου: Οι ιστορίες που αποκάλυψε για Χατζηδάκι και Καραμανλή

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θυμήθηκε σημαντικούς ανθρώπους που γνώρισε, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που εξασφάλισε, ενώ αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τη συνάντησή του με τον Μάνο Χατζηδάκι, τη Μελίνα Μερκούρη και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

«Έκανα και μεγάλη βλακεία και την λέω πρώτη φορά τώρα. Στα 26 μου, περπάταγα στο Κολωνάκι και είδα τον Μάνο Χατζιδάκι. Έφυγα κατά πάνω του και του ζήτησα να κάνουμε συνέντευξη. Μου λέει ”σε ξέρω, σε έχω ακούσει στον Αθήνα 9.84, σε έχω δει στα δελτία το Σαββατοκύριακο. Δεν θα σου δώσω συνέντευξη γιατί δεν είμαι όμορφος. Έχω γεράσει. Αν θες μόνο για την εφημερίδα ή το ραδιόφωνο, χωρίς εικόνα. Όποτε θέλεις πάρε με και έλα με το μαγνητοφωνάκι”. Ο πανίβλακας δεν τον πήρα τηλέφωνο και ενάμιση μήνα μετά έφυγε από τη ζωή» αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Λίγο μετά από αυτό, πήγα στη Μελίνα που με δυσκόλευε, πήρα ένα μαγνητόφωνο, της χτύπησα την πόρτα και της είπα ”φτιάξε καφέ και έλα να μου τα πεις”» συμπλήρωσε.

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε και σε μία συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και σε μια ερώτηση που όλοι του είχαν πει να μην κάνει, αλλά εκείνος την έκανε.

«Πήγα στο σπίτι του Καραμανλή, μιλήσαμε για 10-15 λεπτά και μου λέει “θα φάω μια ομελέτα, θες;” απάντησα θετικά. Την ώρα που τρώμε εγώ θεώρησα ότι έχουμε γίνει κολλητοί. Του λέω “όλοι μου είπαν ότι αν ρωτήσω θα με πετάξετε έξω. Θέλω να ρωτήσω για τον γάμο σας και τι έγινε με την Αμαλία. Πώς χάλασε;”. Σηκώθηκε από την καρέκλα, ένιωσα το σφίξιμο. Πήγε στο παράθυρο του σπιτιού και χωρίς να με κοιτάζει μου λέει “Θα σου πω κάτι και να το θυμάσαι. Όταν κοιτάζουμε τα μάτια ενός άλλου ανθρώπου βλέπουμε έναν ολόκληρο κόσμο. Τα μάτια του άλλου δεν είναι ο καθρέφτης μας”. Αυτό που εννοούσε είναι ότι έφταιγε ο εγωισμός του».

Νίκος Χατζηνικολάου: Η επεισοδιακή πρόταση γάμου που έκανε στην σύζυγό του

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε για την επεισοδιακή πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του, Κρίστη Τσολακάκη.

«Ήθελα να αποφύγω τις πολλές συζητήσεις, ήθελα να τελειώνουμε γρήγορα. Μετά από ένα φαγητό σε φιλικό σπίτι, σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο, βγάζω το δαχτυλίδι και κάνω την πρόταση. Την πήραν τα ζουμιά. Είχε ανάψει το πράσινο και η μούτζα και το βρισίδι πήγαινε σύννεφο. Είχε αγχωθεί η Κρίστη, μου λέει πάμε να φύγουμε. Της λέω ”δεν φεύγουμε αν δεν απαντήσεις”. Είπε το ναι, κατέβασα αργά το χειρόφρενο, κατέβασα το τζάμι, χαμογέλασα στον δίπλα, ο οποίος λέει ”Ωχ Νίκο, συγνώμη”. Έφυγα πανευτυχής. Αν δεν απαντούσε θα ήμασταν ακόμα στο φανάρι».

Διαβάστε ακόμη: