Η πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε για όλα στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, στη συνέντευξή της, διέψευσε και το άρθρο που είχε γραφτεί για την ίδια, κάνοντας λόγο για χειροδικία απέναντι σε μια συναθλήτριά της.

Αρχικά, μίλησε για τη θέση που πήρε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περίμενα καλύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό, αλλά υπάρχουν και αδικίες στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Λίγες φορές στην καριέρα μου πήρα αυτό που άξιζα να πάρω. Κάθε χώρα πρέπει να έχει καλές δημόσιες σχέσεις με τις άλλες χώρες για να μη βρεθεί σε μειονεκτική θέση».

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Διέψευσε ότι πλάκωσε στο ξύλο συναθλήτριά της

Και στη συνέχεια, η Ευαγγελία Πλατανιώτη είπε: «Έχουν γραφτεί για εμένα κακά σχόλια για τον χαρακτήρα και το ήθος μου. Αυτό που γράφτηκε για μένα, ότι πλάκωσα στο ξύλο μια συναθλήτριά μου, δεν ισχύει. Το άρθρο ήταν μηνύσιμο, πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου. Υπήρχαν μάρτυρες μπροστά για το συγκεκριμένο περιστατικό».

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε και για τη συμμετοχή της στο Nomads: «Υπήρξε κόσμος που αναρωτιόταν γιατί πήγα στο Nomads. Υπήρχε ανταγωνισμός κακές συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες. Το χειρότερό μου ήταν όταν μας έκαναν το τραπέζι οι ντόπιοι και τρώγανε με τα χέρια, ενώ πάνω στα φαγητά είχε μύγες».

Διαβάστε ακόμη: