Οι προσευχές του Στέφανου Κασσελάκη προς τον Όσιο Δαυίδ για να μη γίνει ομοφυλόφιλος δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τις προσευχές που κάνει για να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό στις ευρωεκλογές, προκειμένου να σταθεροποιηθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή με τους αγίους ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ο Κασσελάκης αποφάσισε να καθαρίσει το τοπίο πριν από την 9η Ιουνίου.

Γιαυτό βγήκε δημόσια και αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα συνταξιούχο της πολιτικής, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να παίξει οποιονδήποτε ρόλο ακόμη και σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, το κόλπο του Κασσελάκη προκάλεσε οργή τόσο στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ετοιμάζει πυρετωδώς το σόου με τον Ζάεφ αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, όσο και στους εναπομείναντες προεδρικούς.

Η γραμμή που έχει δοθεί υπόγεια σε όλα τα παραδοσιακά στελέχη είναι «Μαυρίστε τον Κασσελάκη για να ξεμπερδεύουμε όσο δυνατόν γρηγορότερα».

Ο Στέφανος γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργεί το συνωμοτικό σύστημα των πάλαι ποτέ προεδρικών.

Σε καμία περίπτωση δεν ανησυχεί γιατί, όπως αποκάλυψε σε στενούς συνεργάτες του, θεωρεί τον μηχανισμό Τσίπρα πεθαμένο και επιζήμιο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι νεοσταλινικοί» επαναλαμβάνει διαρκώς στους συνεργάτες του.

«Είναι καλύτερα όσοι απέμειναν να ξεκουμπιστούν και να φύγουν αμέσως μετά τις ευρωεκλογές».

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Στέφανος έχει απασφαλίσει και εμφανίζεται αποφασισμένος να στήσει ένα κόμμα που δεν θα έχει καμία σχέση με τους συμβολισμούς της Αριστεράς, τους οποίους θεωρεί ξεπερασμένους.

Το νέο προσωπικό κόμμα του Κοκλώνη της πολιτικής θα έχει σημείο αναφοράς τον Γιώργο Λιάγκα και τα υπόλοιπα πρωινάδικα στα οποία ο Κασσελάκης θα εμφανίζεται καθημερινά.

Διαβάστε ακόμη