Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ότι η ανερχόμενη εταιρία Bright Business Solutions, εταιρία συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού στο Χαλάνδρι, που επεκτείνεται ραγδαία σε πλήθος εξειδικευμένων τομέων διαχείρισης πολύ σοβαρών project του Δημοσίου, κινείται επιθετικά στο κομμάτι των εξαγορών, με τις φήμες της αγοράς να λένε πως πλέον η Bright βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση μέρους (30%) ή πλειοψηφικού πακέτου (άνω του 51%), της πασίγνωστης εταιρείας «DBC DIADIKASIA» του Χρήστου Καινούριου!

Μια εκ των κορυφαίων συμβούλων επιχειρήσεων στην Ευρώπη και με ένα ιλιγγιώδες ανεκτέλεστο που ξεπερνά τα 85 εκατ. ευρώ!

Κύκλοι της αγοράς που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ύπαρξη των σχετικών διαπραγματεύσεων που πραγματοποιούνται με μυστικότητα εδώ και καιρό, λένε ότι πρόκειται για ένα deal που είναι win win και για τους δύο και το οποίο στο βαθμό που υλοποιηθεί, θα καταστήσει την Bright νέο πανίσχυρο παίκτη στην ελληνική σκηνή, που θα δύναται μέσω της διεύρυνσης και επέκτασης της να καθορίσει τους όρους και να «μοιράσει» το παιχνίδι στους τομείς δραστηριοποίησης και εμπλοκής της, ειδικά στα μεγάλα έργα, την πληροφορική και τις ψηφιοποιήσεις του Δημοσίου!

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως το deal είναι ένα βήμα πριν την οριστική υλοποίηση του και πως οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, σε μια συμφωνία άνω των 30 εκατ. ευρώ!

Στην υπόθεση αυτή φέρεται να είχε εμπλακεί πασίγνωστος εφοπλιστής της ακτοπλοΐας, ο οποίος θα συμμετείχε στην χρηματοδότηση της εξαγοράς!

Χωρίς να είναι γνωστό την ώρα τούτη που οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, αν θα είναι μέσα στο τελικό ντηλ ή όχι!

Διαβάστε ακόμη