Συνάντηση 2,5 ωρών στο γνωστό ιταλικό καφέ – εστιατόριο Νολίτα του Νέου Ψυχικού, πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι ο Ντίνος Κόκκαλης και ο Πέτρος Σουρέτης!

Ο ισχυρός άνδρας της Intracom Holdings και γιος του Σωκράτη Κόκκαλη και ο εντεταλμένος σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ του ομίλου ΓΕΚ Τέρνα, συνέφαγαν επί μακρόν, συζητώντας όπως λένε στην στήλη αυτήκοοι μάρτυρες για business, επενδύσεις αλλά και συνεργασίες σε τομείς που και οι δύο όμιλοι δραστηριοποιούνται ή προετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο μέλλον!

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το κλίμα της συνάντησης ήταν ευχάριστο, μέσα στα …γέλια, δεδομένου ότι οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στενά κατά το παρελθόν την εποχή που ο Πέτρος Σουρέτης ήταν διευθύνων σύμβουλος της Ιντρακάτ που τότε ανήκε στον όμιλο Κόκκαλη!

Και μολονότι οι κακές γλώσσες ισχυρίζονταν ότι μεταξύ των δύο ανδρών δεν υπήρχε χημεία την εποχή εκείνη, εντούτοις όπως εκ των υστέρων και εκ τοις πράγμασι αποδεικνύεται, οι business τελικά ενώνουν!

Υπό αυτό το πρίσμα το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: για ποια μεγάλη μπιζνα που αφορά δραστηριοποίηση και των δύο ομίλων, συζητούσαν για 2,5 ώρες;

Από το τραπέζι τους πάντως πέρασαν πολλοί και διάφοροι …

Διαβάστε ακόμη