Συγκρατήστε ένα όνομα: Harry the Limenic! Όπως λέμε Harry Belafonte ή Harry Potter! Ελληνιστί Χάρης ο Λιμενικός!

Έγινε γνωστός μέσα από την στήλη του Radar, όταν αποτέλεσε το μεγάλο δίλημμα του περίφημου – Μονεγάσκου πλέον- Ζαννή Φραντζέσκου (με το μοναδικό κροκοδειλέ σακάκι) αν θα έπρεπε να δώσει την – στην κυριολεξία- τελευταία καρέκλα της μεγαλοπρεπούς δεξίωσης του στην Μαρίνα του Μόντε Κάρλο, στον Harry the Limenic ή στον πρίγκιπα Αλβέρτο!

Για λόγους αρχής δεν θα αποκαλύψω την έκβαση της αποφράδας εκείνης ημέρας για το Πριγκιπάτο του Μονακό και του γιου του ιστορικού και εμβληματικού Ρενιέ και της Γκρέις Κέλλυ! Η ιστορία ξεκίνησε να γράφεται…

Δύο χρόνια μετά, ο Harry the Limenic, φωτογραφίζεται στο all time classic Cipriani του Λονδίνου, στο Μέιφερ με τον άσο τον γηπέδων και ιστορική μορφή της Γιουβέντους Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, ενώ την ίδια ώρα σε διπλανό τραπέζι έτρωγε ο γνωστός παράγων του ελληνικού ποδοσφαίρου Αχιλλέας Μπέος!

Οι επαφές του Harry the Limenic συνεχίστηκαν και την επόμενη ημέρα στο Γουέμπλεϊ, ειδικότερα στον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ, όταν φιλοξενούμενος στη σουίτα μεγάλης εισηγμένης ελληνικής επιχείρησης με δραστηριοποίηση και στο εξωτερικό, λάμποντας μέσα στο μοβ – sur measure – κοστούμι του, ανέλυσε τα ζητήματα του διεθνούς ποδοσφαίρου σε πηγαδάκι με τον Τούρκο παραγωγό (βλέπε Survivor), ιδιοκτήτη της αγγλικής Χαλ και όχι μόνο, και φίλο του Γιάννη Αλαφούζου Ατζούν, τον μυθικό Μουρίνιο (που την επόμενη παρουσιάστηκε στην Φενέρ), αλλά και τον επίσης πασίγνωστο Τούρκο εστιάτορα Νουσρέτ, τον αποκαλούμενο και Salt bae για τον τρόπο με τον οποίο ρίχνει το αλάτι πάνω από τα περίφημα χρυσά steak του!

Ο οποίος αναζητούσε έλληνα φίλο του πολύ γνωστό επιχειρηματία εστιάτορα, εξειδικευμένο στο σούσι και το σασίμι, με τον οποίο θα γειτονέψουν φέτος το καλοκαίρι στη χώρα της Μυκόνου! Μεσοτοιχία μου λένε!

Where is George, ρώτησε τον Harry ο Νουσρέτ! Για να είμαι πάντως ειλικρινής, δεν ξέρω τι τελικά του απάντησε ο Harry the Limenic, γιατί από ότι αντιλαμβάνομαι διερμηνέας εκείνη την ώρα δεν βρέθηκε …

Συνεχίζεται…

Διαβάστε ακόμη