Μεγάλο deal μεταξύ μπασκετικού Παναθηναϊκού και ομίλου τηλεπικοινωνιών Nova βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών όσον αφορά την ονοματοδοσία του γηπέδου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, στο οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και το οποίο του έχει παραχωρηθεί επί μακρόν με σχετική σύμβαση από την Πολιτεία!

Οι πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση της White Vale που διαχειρίζεται το ΟΑΚΑ, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τουλάχιστον 3 μεγάλες εταιρίες τηλεπικοινωνιών, ωστόσο έγκυροι κύκλοι υποστηρίζουν ότι έχει έρθει πιο κοντά με τον ισχυρό άνδρα της BC Partners Νίκο Σταθόπουλο προκειμένου το ΟΑΚΑ να μετονομαστεί σε Nova Arena (που ανήκει στην United media, θυγατρική της BC Partners), στα πρότυπα του Uber Arena στο Βερολίνο, μέσα από μια συμφωνία διαρκείας 3 ετών!

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το deal όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, θα πρέπει να κυμαίνεται σε ένα εύρος των 2 εκατ. ευρώ ετησίως, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί θα συνιστά ένα ακόμη δυνατό deal μετά την εντυπωσιακή συμφωνία με την «Άκτωρ»!

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το deal δεν έχει ακόμη κλειδώσει, οπότε όλα ακόμη είναι ανοιχτά!

Διαβάστε ακόμη