Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι…

Aπόλυτη δικαίωση για τον Σταύρο Παπασταύρου η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με τη Ν.Δ.

Η απόλυτη δικαίωση για τον Σταύρο Παπασταύρου θα έρθει όταν η ΝΔ με Μπελέρη εμφανίσει ποσοστά άνω του 31% μου λένε υψηλόβαθμα πρόσωπα που γνωρίζουν το ρόλο που έπαιξε ο άνδρας στην υποψηφιότητα του ομογενή. Προ Μπελέρη το 29% φάνταζε πολύ πιο κοντά. Συμπερασματικά, αν η ΝΔ κινηθεί σε ποσοστά 32% τότε καλά θα κάνουν να ανάψουν μία λαμπάδα ίσαμε το μπόι του διότι ήταν ο μόνος που επέμενε όταν άλλοι πήγαιναν να ρίξουν στα βράχια το κόμμα με τα καμώματά τους και τις επιλογές τους…

«Παίρνει μπρος» ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για να οργανώσει τη στρατηγική των Ευρωβουλευτών της Ν.Δ.

Πήρε μπρος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και θα συγκαλέσει τα στελέχη της επιτροπής εκλογικού αγώνα την Παρασκευή στη ΝΔ. Ο Νίκος ως πρώην υπουργός Άμυνας, ως Καβαλιώτης και ως στέλεχος που προέρχεται από τη ΝΔ και γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία στη Μακεδονία, είναι η κατάλληλη προσωπικότητα για να οργανώσει τις περιοδείες στελεχών, υπουργών, υποψήφιων ευρωβουλευτών. Και παρά τα όσα γράφουν διάφορα εξαπτέρυγα ότι πρόκειται για… δίμηνη σύμβαση, η περίπτωσή του δεν δείχνει ότι είναι “καμμένος”, αντίθετα η επιτυχία του στις εκλογές θα ανοίξει το δρόμο για την περαιτέρω αξιοποίησή του…

Ο εορτάζοντας Γιάννης Μπρατάκος και η επιστροφή στις επιχειρήσεις του

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Γιάννης Μπρατάκος, έκλεισε τα 56. Ο πρώην υπουργός παρόλο που φάνηκε στα πεταχτά μία μέρα στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ, είναι γενικά χαμένος, ασχολείται μόνο με την εταιρεία του η οποία έχει ανεκτέλεστο έργο αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Στηρίζει τους δημοσιογράφους ο Κυριάκος: Έβαλε 6 υποψήφιους Ευρωβουλευτές

Ο Μητσοτάκης, ως γνωστό έχει μία προτίμηση στους δημοσιογράφους όταν πρόκειται για θέσεις. Έτσι όπως παρατήρησαν πολλοί, πρότεινε υποψηφιότητες σε τουλάχιστον 6 δημοσιογράφους. Τον Γιώργο Αυτιά, τον Δημήτρη Τσιόδρα, τον Νίκο Στέφο, τον Ανδρέα Ζαμπούκα, τη Βίκυ Φλέσσα, την Ελεονώρα Μελέτη, την Μαρία Σπυράκη. Εγώ θα έβαζα και τον Γιώργο Μουρούτη ώς εκδότη, όμως, ο λόγος που τον έβαλε είναι άλλος… Όπως και να έχει οι δημοσιογράφοι είναι μία δυνατή φράξια στο ψηφοδέλτιο.

Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ ένας καλλιτέχνης και ένας επιχειρηματίας, γνωστός από ριάλιτι

Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ βρίσκονται 2 παλικάρια για υπόθεση φοροδιαφυγής, γνωστά στις φορολογικές αρχές και για παλαιότερες υποθέσεις. Ο ένας είναι του καλλιτεχνικού προγράμματος και ο άλλος επιχειρηματίας με αρκετές πτωχεύσεις στο παλμαρέ του το τελευταίο καιρό… Στην παρέα τους πιάστηκε και έτερος επιχειρηματίας που το όνομά του ακούστηκε τα τελευταία χρόνια λόγω του reality επιβίωσης Survivor.

Ξεκίνησε το «πέσιμο» του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελεονώρα Μελέτη και την Νόνη Δούνια για …τις φωτογραφίες τους

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μελέτη και η υπόγα της Κουμουνδούρου έπιασε δουλειά για τα καλά, παραθέτοντας τουίτ της Ελεονώρας από το 2013, τα οποία είναι αθυρόστομα ενώ βρίσκουν παλιές φωτογραφίες της που τονίζει το πλούσιο μπούστο της. Α! Και ξαναθυμήθηκαν ότι η Νόνη Δούνια, επίσης υποψήφια, έχει κάνει πολύ παλιά γυμνή φωτογράφηση… Δεν καταλαβαίνουν ότι της κάνουν την καλύτερη διαφήμιση…

Οι δύο συνέταιροι μεγάλου πρότζεκτ στη Μύκονο που δεν μιλιούνται

Μαθαίνω ότι 2 συνέταιροι μεγάλου πρότζεκτ (μαγαζί γωνία) στη Μύκονο που μεταφέρθηκε σε άλλη περιοχή του πλανήτη γνωστή για την rich and famous κουλτούρα της, είναι σφαγμένοι και με το ζόρι μιλιούνται… Προβλέπω η επένδυση να πηγαίνει άπατη…

Καταγγελίες για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης

Το γεγονός ότι η OLAF και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού διερευνούν καταγγελίες που έχουν γίνει για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης δεν σημαίνει ότι οι εταιρείες που ελέγχονται έχουν παρανομήσει. Οι καταγγελίες έγιναν από ανταγωνιστές και γιαυτό η έρευνα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι η πρώτη καταγγελία έγινε σε βάρος εταιρείας πληροφορικής, η οποία δραστηριοποιείται και στον χώρο των εξοπλιστικών, η οποία κατάφερε άγνωστο πώς να απορροφήσει ένα μεγάλο ποσό από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης. Βέβαια οι αρμόδιες υπηρεσίες στη συνέχεια πραγματοποίησαν εφόδους και σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που είχαν χρηματοδοτηθεί από τα κοινοτικά κονδύλια. Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μόνο δύο εταιρείες βρίσκονται εκτεθειμένες και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις κατά των διοικήσεών τους.

Οι Τούρκοι τορπιλίζουν τον διάλογο με την Ελλάδα

Ενώ επίκειται στις αρχές Μαΐου η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα όπου θα έχει κρίσιμη συνάντηση με τον Ερντογάν, οι Τούρκοι επιχειρούν να τορπιλίσουν τον διάλογο. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Τουρκία ανέδειξε σε μείζον ζήτημα την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο για την προστασία ευαίσθητων ειδών. Η Άγκυρα διαμήνυσε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τετελεσμένα που μπορεί να δημιουργήσει η Ελλάδα σε γεωγραφικούς συσχετισμούς των οποίων το καθεστώς αμφισβητείται. Ένα ακόμη ζήτημα που αποτελεί αγκάθι στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αφορά στις δραστηριότητες του Πορθμείου της Κομοτηνής, προκειμένου να στήσει ένα τούρκικο κόμμα στη Θράκη. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην εργαλειοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας την οποία η Άγκυρα επιχειρεί να εμφανίσει ως τουρκική με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Εισπράττει από τις απώλειες η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Οι διεργασίες που συντελούνται στον χώρο της ακροδεξιάς μπορεί να εκτινάξουν τα ποσοστά του κόμματος της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία χαρακτηρίζεται Ελληνίδα Μελόνι. Το κόμμα της Λατινοπούλου εισπράττει από τις απώλειες που καταγράφει η Νέα Δημοκρατία στους παραδοσιακούς δεξιούς ψηφοφόρους, ενώ σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους πρόκειται να απορροφήσει και ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων των «Σπαρτιατών».

Διαβάστε ακόμη: