Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι

Μόνο ο Ευάγγελος Αντώναρος θα στηρίξει τον Κασσελάκη μέχρι το τέλος

Μπορεί σχεδόν όλοι να είναι στα κάγκελα με τον Στέφανο Κασσελάκη με το ερωτηματολόγιο, υπάρχει όμως ένας πολιτικός παράγοντας του τόπου που τον στηρίζει μέχρι τέλους. Ο πολιτικός γίγαντας Ευάγγελος Αντώναρος δεν τον εγκαταλείπει. Σε μια από τις καθιερωμένες παρεμβάσεις του στο Twitter, ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρει τα ακόλουθα: «Φυσικά και ανταποκρίθηκα άμεσα στην εξαιρετική πρωτοβουλία Κασσελάκη και απάντησα στο ερωτηματολόγιο για αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι απόψεις που κατέθεσα είναι ενδεχόμενα ριζικές. Πιστεύω όμως ότι χωρίς τολμηρές αλλαγές και ανατροπές τίποτα δεν πάει μπροστά». Εντάξει Αντώναρε, τώρα που από το κόμμα θα φύγουν και οι άλλοι μισοί, θα σε προωθήσει ο Στέφανος…

Οι κυρίες της αριστερής διανόησης είναι μαζί με τον Στέφανο και υπέρ του ερωτηματολογίου

Ποια να πιάσω και ποια να αφήσω… Τη Θεοδώρα Τζάκρη, τη Ραλλία Χρηστίδου ή τη Νίνα Κασιμάτη; Και οι τρεις μαζί είναι υπέρ των αλλαγών στο κόμμα και θεωρούνται οι θυληκοί σωματοφύλακες του Στέφανου. Θα έλεγα και την Δώρα Αυγέρη αλλά να ξέρετε έχει λίγο ξενερώσει η κυρία από την Θεσσαλονίκη καθώς κάποια στιγμή την άδειασε άσχημα ο Κασσελάκης σχετικά με τις συνέπειες που θα έχουν οι βουλευτές που δεν θα ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο αριστερός επιχειρηματίας και εκδότης που είχε ποντάρει στην Αχτσιόγλου ξαναζεσταίνει το σενάριο επιστροφής του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Ο αριστερός επιχειρηματίας και εκδότης που είχε ποντάρει στην Αχτσιόγλου και τα έχασε όλα, ξαναζεσταίνει πάλι το σενάριο επιστροφής του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Φυσικά δεν μιλάμε για επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε ένα μεγαλύτερο σχήμα που θα έχει τους νέους διωγμένους από το ΣΥΡΙΖΑ και τους υπάρχοντες της Νέας Αριστεράς.

Το «παρών» στη συγκέντρωση για τον Αλεξέι Ναβάλνι έξω από τη ρώσικη πρεσβεία έδωσε και η Ειρήνη Αγαπηδάκη

«Βρίσκομαι εδώ για να ενώσω τη φωνή μου μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες για τον άδικο χαμό του Αλεξέι Ναβάλνι, ενός μάρτυρα της δημοκρατίας που πλήρωσε με τη ζωή του τον αγώνα του γι’ αυτή. Εκτός, όμως από την κ. Αγαπηδάκη, εκεί βρέθηκε και ο Απόστολος Δοξιάδης, στενός συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος. Ακτιβίστρια και υπουργός.

Μέχρι και στην Παπούα Νέα Γουινέα έχουν ενθουσιαστεί για την επιστολική ψήφο

Η Νίκη Κεραμέως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι πάει πολύ καλά η πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο και ότι έχουν γραφτεί για να ψηφίσουν ομογενείς ακόμα και από την Παπούα Νέα Γουινέα!!! Τώρα αυτοί θα μπορουν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές. Εικάζω, όμως, ότι θα δούμε και από άλλες περίεργες χώρες να μπαίνουν για να ψηφίσουν.

Άγρια κόντρα σημαντικού παράγοντα του Μαξίμου και διοικητή μεγάλου οργανισμού

Λοιπόν, έχουμε χοντρές κόντρες σημαντικού παράγοντα στο Μαξίμου και διοικητή μεγάλου οργανισμού. Ο πρώτος θεωρεί ότι ο δεύτερος κινείται πολύ αυτόνομα γράφοντας στα παλιά του παπούτσια τον πολιτικό του προιστάμενο αλλά και τους συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μαξίμου. Ο διοικητής θεωρεί ότι έχει δόντι στο Μαξίμου τον πρωθυπουργικό ζεύγος. Ισχύει δεν ισχύει, ο κυριος αυτός αποτελεί πρόβλημα που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι στις ευρωεκλογές 5ο κόμμα λέει ο Ραγκούσης

Ο Γιάννης Ραγκούσης είπε αλήθειες. Τι είπε; Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι στις ευρωεκλογές 5ο κόμμα. Και δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Διότι κάτω από το ΠΑΣΟΚ θα είναι.Οπότε σίγουρα θα έχει την 3η θέση. Έπειτα όμως, θα είναι πολύ δυνατό΄το ΚΚΕ – πάει για διψήφιο ενώ και η Ελληνική Λύση πάει για διψήφιο ποσοστό. Οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο ο ΣΥΡΙΖΑ από αξιωματική αντιπολίτευση να βρεθεί πέμπτο κόμμα.

Αυτά που λέει ο Γιώργος Τσίπρας περί αντικατάστασης Κασσελάκη προέρχονται από τον ξάδερφο Αλέξη

Δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση. Για να λέει ο Γιώργος Τσίπρας ότι “αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με τον Κασσελάκη, τότε να μπει κάποιος άλλος”, σίγουρα έχει πάρει το πράσινο φως από τον ξάδερφο Αλέξη Τσίπρα και πέφτουν μέσα όσοι λένε ότι πίσω από τη αμφισβήτηση του Κασσελάκη βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός.

KOYIZ: Ποιος υπουργός και υφυπουργός είχανε πρόσφατα μία σκληρή διένεξη στο γραφείο του πρώτου γεμάτη υπονοούμενα;

Διαβάστε ακόμη: