Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι.

Tα «άρπαξε» για τα Rafale; Ο μιζαδόρος εξοπλιστικών (φρεγατών) υπεράνω υποψίας!

Η πιάτσα βοά ότι πρώτα τα «άρπαξε» για τα Rafale και μετά βούτηξε το κάτι τις για τις Belharra!!! Και …κλαίει που δεν προχώρησαν οι γαλλικές κορβέτες αφού κι εκεί είχε βάλει το χέρι του!

Για ποιον παράγοντα της επιχειρηματικής ζωής, διαχρονικό μέλος της καλής αθηναικής κοινωνίας, που συμπεριφέρεται δημοσίως σε κοινωνικές εκδηλώσεις ως «παλαιό τζάκι», αλλά στην πραγματικότητα είναι «απατεώνας και τζέντλεμαν», τελικά αποδεικνύεται ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά «Μιζαδόρος Υπεράνω Υποψίας»; Με εξειδίκευση εσχάτως στα εξοπλιστικά (Rafalle) και εν προκειμένω στις φρεγάτες!

Με δράση που δεν περιορίζεται στα εσωτερικά δρώμενα, αλλά με διεθνείς αναφορές και νταραβέρια προμηθειών στα οποία έχει πέσει με τα μούτρα, όπως κάποτε και με το γυναικείο φύλλο, τρομάρα του!

Οι καλά γνωρίζοντες τον αποκαλούν και Αρσέν Λουπέν, γιατί εκτός από τις μίζες έχει και μια μακρά εμπειρία στη διάρρηξη θυρίδων ξένων τραπεζών!

Ποιος είναι; Και τι δουλειά άραγε κάνει; Στην κανονική ζωή εννοώ και όχι στις βούτες και αρπαχτές!!!

Η συνάντηση των τεσσάρων, μια φορά κι έναν καιρό, κάπου στις λαϊκές συνοικίες των Βορείων Προαστίων –  Η κλεισμένη «δουλειά» των 20 εκατ. και οι επιστροφές των 12 εκατ. ευρώ!

Μια φορά κι έναν καιρό (όχι πολύ μακρινό) κάπου στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας (με την ευρεία έννοια γιατί Βόρεια Προάστια δεν είναι μόνο το Ψυχικό, η Εκάλη και το «Δαχτυλίδι» αλλά και άλλες πιο λαϊκές συνοικίες), υπήρξε μια συνάντηση τεσσάρων παραγόντων: ένας Αντιπρόεδρος, ένας Διευθύνων, ένας Εντεταλμένος σύμβουλος και ένας  παράγων «της πίστης», έκατσαν στο ίδιο τραπέζι! Αντικείμενο της συζήτησης η δουλειά των 20 εκατ. ευρώ!!

Όχι, μην μπερδεύεστε, η συζήτηση δεν αφορούσε το αντικείμενο της «δουλειάς» και ποιος θα την πάρει, αυτό είχε γίνει ήδη προ πολλού!

Η συζήτηση αφορούσε τις «επιστροφές» και την μοιρασιά, η οποία σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές έφθασε τα 12 εκατ. ευρώ!!!

Ως γνωστόν, οι δουλειές αυτές γίνονται πάντα «καλή τη πίστη»!!! Επί του προκειμένου «πίστευε και μη ερεύνα»…

Οι επώνυμοι …Μπάμιες: Η θλιβερή επιστημονική αποκάλυψη: είμαστε χώρα μικροτσούτσουνων – Φίφες και πέη …γαριδάκια αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση – Από τον Τρόμπα γόνο επιχειρηματικής οικογένειας μέχρι τον τροβαδούρο της αγάπης (όχι τον γκέι)!

Διάβασα με μεγάλη προσοχή την βαθιά επιστημονική μελέτη που παρουσιάστηκε από όλα τα ΜΜΕ στον κόσμο, για τα μεγέθη του πέους διεθνώς, όπου με θλίψη πληροφορήθηκα ότι η Ελλάδα, βρίσκεται στην 75η θέση της κατάταξης, επί συνόλου 90 χωρών και μάλιστα ο Μέσος Όρος του ανδρικού πέους στη χώρα μας ανέρχεται σε 13,30 εκατοστά! Σε στύση, για να μην υπάρξει παρεξήγηση!!!

Οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην, διότι πραγματικά πίστευα ότι ο μύθος του μεσογειακού εραστή που συνοδεύει τους άνδρες της χώρας μας, βασιζόταν και σε ένα πιο …αξιοπρεπές μέγεθος πέους και όχι στα μόλις 13,3 εκατοστά, που δυστυχώς μας στιγματίζουν στον πλανήτη, καθώς δημιουργείται μια διόλου θετική – ερωτική – σεξουαλική εντύπωση!

Θα μου πείτε: Μα το σεξ είναι μόνο θέμα μεγέθους; Θα σας απαντήσω: είναι θέμα ΚΑΙ μεγέθους, για να μην πω, Κυρίως είναι θέμα ΜΕΓΕΘΟΥΣ! Άλλο αν πολλές γυναίκες δεν το παραδέχονται δημοσίως για να μην φέρουν σε δύσκολη θέση τους συντρόφους τους!

Ωστόσο, με αφορμή την σημαντική αυτή διεθνή έρευνα που αποκαθιστά μια πραγματικότητα στην χώρα μας, όπου όπως γνωρίζετε ΠΟΛΛΟΙ και ΔΙΑΦΟΡΟΙ, ιδίως επώνυμοι, παριστάνουν ότι την έχουν μεγάλη, ενώ στην πραγματικότητα είναι …Μπάμιες, Φίφες, την έχουν όσο ένα …γαριδάκι, αναδεικνύεται απερίφραστα το …ζόρι που τραβάνε πασίγνωστοι πολιτικοί, προβεβλημένοι εν ενεργεία υπουργοί, διάσημοι τραγουδιστές, γνωστοί νομικοί, επιχειρηματίες και γόνοι μεγάλων οικογενειών!

Διότι σε μια χώρα όπου ο Μ.Ο. είναι μόλις 13,3 εκατοστά, το μέγεθος του κάθε Φίφα που παριστάνει τον γκόμενο, εμφανίζεται συνεχώς με άλλες συνοδούς και στο τέλος δεν του μένει καμία για …ευνόητους λόγους, θα πρέπει να προσδιορίζεται πέριξ των 5-6 εκατοστών!

Και μια που τόφερε η κουβέντα, πρέπει να σας πω ότι προβεβλημένος υπουργός που καυχιέται ότι γυρίζει με την μια και με την άλλη, κατά προτίμηση τραγουδιάρες, είναι Μπάμιας! Όπως μου αποκάλυψε προσωπική μου φίλη από τα παλιά που σύναψε ερωτική σχέση μαζί του και μετά δεν ήξερε πώς να εξαφανιστεί!

Γνωστός Φίφας είναι και γόνος υπό κατάρρευση επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος μάλιστα είχε συνδέσει το μικροσκοπικό μόριο του με μια αντλία με την οποία το μεγάλωνε προσωρινά! Εξού και έφερε για χρόνια το «προσωνύμιο» Τρόμπας! Την ώρα που η τότε σύντροφος του δεν είχε αφήσει τίποτα όρθιο στο Νησί των Ανέμων, δικαίως όπως αποδεικνύεται!

Όμως πέος σαν γαριδάκι φημολογείται στην αγορά ότι έχει και πασίγνωστος τροβαδούρος του έρωτα, κάτι που κρυφοψιθυρίζουν όλες ανεξαιρέτως οι πρώην σύζυγοι ή σύντροφοι του!

Τα ίδια ακούγονται και για «βίαιο» εραστή- γκόμενο της καλής κοινωνίας, που έκανε παρέα με τα πιο χάι λαμόγια της πιάτσας στα στέκια των δήθεν και της διαφθοράς, από τη Μύκονο μέχρι τα Νότια Προάστεια!

Ο …μύθος του Μπάμια φαίνεται πως ακολουθεί δικηγόρους, επώνυμους επιχειρηματίες, δυο ακόμη τραγουδιστές (δεν εννοώ τον γνωστό γκέι) και έναν σοβαρό (υποτίθεται) άνθρωπο των media!

Όμως, η αλήθεια είναι, πως δεν θα πρέπει το ζήτημα αυτό, του μεγέθους να τους παίρνει από κάτω, διότι όταν ο ΜΟ είναι μόλις 13,3 εκατ. δεν θα πρέπει να αισθάνονται και τόσο μειονεκτικά! Διότι κακά τα ψέμματα, ζούμε σε μια χώρα μικροτσούτσουνων, πολλοί από τους οποίους βιώνουν το σύνδρομο της μπανιέρας! Μέσα στο νερό, λόγω της διάθλασης του φωτός, την βλέπεις – και νομίζεις ότι την έχεις- μεγάλη!

Για ποιους δύο μεγαλοεπιχειρηματίες ακούγεται στην πιάτσα ότι το παιχνίδι σε «διπλό ταμπλό» που έπαιξαν στις εθνικές εκλογές, στο τέλος το … «πλήρωσαν» και μάλιστα …πολύ ακριβά;

Ακούγεται εντόνως στην πολιτική και επιχειρηματική πιάτσα, ότι δύο (2) μεγαλοεπιχειρηματίες, από τους πλέον προβεβλημένους, έπαιζαν για αρκετό καιρό ένα παιχνίδι σε «διπλό ταμπλό» παριστάνοντας τους φίλους και υποστηρικτές και των δύο τότε ισχυρών διεκδικητών της Εξουσίας! Μολονότι η πιάτσα γνώριζε καλά και εκ των έσω, ότι η πραγματική φιλία και προσωπική σχέση είχε να κάνει μόνο με τον έναν εκ των δύο και ειδικότερα με τον (δυστυχώς) μεγάλο ηττημένο της αναμέτρησης!

Υπό το πρίσμα αυτό, καλά πληροφορημένες πηγές με σε βάθος γνώση του παρασκηνίου και των υπόγειων διαδρομών, υποστηρίζουν ότι στο τέλος της ημέρας και μετά την έκβαση των πραγμάτων, οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες υπό την πίεση των εξελίξεων, το παιχνίδι σε «διπλό ταμπλό» το … «πλήρωσαν»! Και μάλιστα «ακριβά»! Ο νοών νοείτο …

Τρεις (3) τεράστιες υπερπολυτελείς βίλες σκέφτεται να ανεγείρει ο εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης στην συνολική έκταση των 11 οικοπέδων που απέκτησε στον Αστέρα Βουλιαγμένης αντί 800 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δαιμόνιος εφοπλιστής φέρεται να έχει ως σκοπό οι δυο υπερπολυτελείς κατοικίες να κατευθυνθούν στους δύο γιούς του, ενώ την τρίτη θα την κρατήσει ο ίδιος!

Είναι γνωστό ότι ο κορυφαίος εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης αγόρασε τα 11 από τα 13 οικόπεδα που βγήκαν προς πώληση στον Αστέρα, στη θέση όπου κάποτε δέσποζε το εμβληματικό ξενοδοχείο Αφροδίτη, στο οποίο συνήθιζε να περνά την δεκαετία του 1980 μέρος των διακοπών του ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου! Λέγεται μάλιστα ότι για την απόκτηση των 11 προνομιακών φιλέτων του real estate στον Αστέρα ο Δ. Διαμαντίδης δαπάνησε το ποσόν των 800 εκατ. ευρώ, ενώ με την ανέγερση των νέων βιλών το ποσόν αυτό θα εκτοξευτεί στα ύψη!

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι ο εφοπλιστής Διαμαντίδης δεν προτίθεται να ανεγείρει 11 υπερπολυτελείς οικίες, μία σε κάθε οικόπεδο που αποκτήθηκε πανάκριβα, όπως κανείς θα περίμενε, αλλά στο μυαλό του δραστήριου και πανέξυπνου εφοπλιστή είναι η ανέγερση στην συνολική έκταση των 11 οικοπέδων, 3 τεράστιων κατοικιών οι οποίες φέρονται να προορίζονται μία για τον ίδιο και από μία για τα δύο του παιδιά, τους δύο γιούς του, εκ των οποίων ο ένας είναι σχετικά μικρός (22 ετών) και ο άλλος έχει παντρευτεί την κόρη του επιχειρηματία Βακάκη των Jumbo!

«Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε» – Η κεφαλαιοποίηση του Μυτιληναίου είναι υψηλότερη από Motor Oil και ΕΛΠΕ μαζί!

Η Motor Oil και τα ΕΛΠΕ, έχουν μετόχους 2 από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, Βαρδινογιάννηδες και Λάτσηδες, διαθέτουν διυλιστήρια και έχουν επεκταθεί σε όλο το εύρος της Ενέργειας!

Έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στους καλά γνωρίζοντες πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, το γεγονός ότι η κεφαλαιοποίηση του Μυτιληναίου στην χρηματιστηριακή αγορά είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των κεφαλαιοποιήσεων Motor Oil και ΕΛΠΕ! Και το ερώτημα προκαλείται από το γεγονός ότι αυτός ο συσχετισμός κεφαλαιοποιήσεων είναι «παρά φύση» αν συνειδητοποιήσει κανείς πόσο ισχυρές, κερδοφόρες και με επέκταση σε πλήθος τομέων σχετικά με το εύρος της Ενέργειας είναι οι δύο μεγάλες εταιρίες πετρελαιοειδών, που κατέχουν τα δύο μεγάλα διυλιστήρια της χώρας και έχουν από πίσω τους δυο από τις πανίσχυρες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, τους Βαρδινογιάννηδες και τους Λάτσηδες!!!

Υπό αυτή την έννοια είναι προφανές ότι κάτι στην προκειμένη περίπτωση δεν πάει καλά! Ή ο Μυτιληναίος είναι υπερτιμημένος ή η Motor Oil και τα ΕΛΠΕ, υποτιμημένες μετοχές!