Τρίτη, 18 Ιαν 2022

Ετικέτα: Mytilineos – Όμιλος Μυτιληναίου

Mytilineos - Όμιλος Μυτιληναίου

Ο Όμιλος Μυτιληναίου (MYTILINEOS) αποτελεί κορυφαία διεθνή βιομηχανική και ενεργειακή εταιρεία με δυναμική παρουσία και στις 5 ηπείρους.

Δραστηριοποιείται στους τομείς της Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου, της Μεταλλουργίας, της Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας και των Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η ισχυρή διεθνής παρουσία που έχει η MYTILINEOS σε περισσότερες από 30 χώρες την καθιστά παγκόσμιο ηγέτη, ενώ οι εξαγωγές της σε αγορές στο εξωτερικό αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 2% των συνολικών ελληνικών εξαγωγών, με σημαντικά οφέλη για την εθνική οικονομία, στέλνοντας σαφές αναπτυξιακό μήνυμα.

Ο Όμιλος Μυτιληναίου έχει αναπτύξει ισχυρή διεθνή παρουσία στις αγορές και των πέντε ηπείρων, σε περισσότερες από 30 χώρες, με περισσότερους από 3.850 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όμιλος Μυτιληναίου (Mytilineos) – Η ιστορία

Η ιστορία της «MYTILINEOS» ξεκινά στις αρχές του 20ου αιώνα.

Το 1908, η τότε μικρή βιοτεχνία μεταλλουργίας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» λειτουργούσε στον Πειραιά ως μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση.

Το 1990 ιδρύεται o «Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» ως μετεξέλιξη της παλαιάς μεταλλουργικής οικογενειακής επιχείρησης και το 2017 εξελίσσεται σε μια νέα ενιαία επιχειρηματική οντότητα, την MYTILINEOS.

Από την ίδρυσή της, η MYTILINEOS γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται μια από τις ηγετικές βιομηχανικές και ενεργειακές εταιρείες της χώρας μας με σημαντική διεθνή δραστηριότητα.

Lamda – Ελληνικό: Η επαναδιαπραγμάτευση για το έργο των 370 εκατ. και τα «κρυφά χαρτιά» των Αβαξ, Άκτωρ – Αρχιρόδον και ΓΕΚ Τέρνα!

Lamda – Ελληνικό: Η επαναδιαπραγμάτευση για το έργο των 370 εκατ. και τα «κρυφά χαρτιά» των Αβαξ, Άκτωρ – Αρχιρόδον και ΓΕΚ Τέρνα!

Οι οικονομικές προσφορές, τα πλεονεκτήματα της κάθε εταιρίας, οι οικονομίες κλίμακος, οι εγκατεστημένες εργολαβίες, οι δυνατότητες περαιτέρω χτυπημάτων.

Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ, τα «ατακτοποίητα» ακίνητα της Εκκλησίας, η συνάντηση Πάιατ – Θεοδωρικάκου και οι υπεραξίες 30% για την ΔΕΠΑ υποδομών!

Μάχη μεταξύ Αβαξ και Άκτωρ – Αρχιρόδον για τα 370 εκατ. του Ελληνικού -Δίδυμο Πανταλάκη, Σακελλαρίου για την Αττικής προτείνει ο Ι. Στουρνάρας – Παίρνουν σκούπα και φαράσι στο Μαξίμου και «καθαρίζουν»!

Σε μάχη για δύο εξελίσσεται ο διαγωνισμός της Lamda για την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος και τα έργα υποδομής του ...

Page 1 of 16 1 2 16

EDITOR'S CHOICE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ