search
undercover main

Tα «άρπαξε» για τα Rafale; Ο μιζαδόρος εξοπλιστικών (φρεγατών) υπεράνω υποψίας • Η συνάντηση των τεσσάρων, μια φορά κι έναν καιρό, κάπου στις λαϊκές συνοικίες των Βορείων Προαστίων –  Η κλεισμένη «δουλειά» των 20 εκατ. και οι επιστροφές των 12 εκατ. ευρώ • Οι επώνυμοι …Μπάμιες: Η θλιβερή επιστημονική αποκάλυψη: είμαστε χώρα μικροτσούτσουνων – Φίφες και πέη …γαριδάκια αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση – Από τον Τρόμπα γόνο επιχειρηματικής οικογένειας μέχρι τον τροβαδούρο της αγάπης (όχι τον γκέι) • Για ποιους δύο μεγαλοεπιχειρηματίες ακούγεται στην πιάτσα ότι το παιχνίδι σε «διπλό ταμπλό» που έπαιξαν στις εθνικές εκλογές, στο τέλος το … «πλήρωσαν» και μάλιστα …πολύ ακριβά; •Τρεις (3) τεράστιες υπερπολυτελείς βίλες σκέφτεται να ανεγείρει ο εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης στην συνολική έκταση των 11 οικοπέδων που απέκτησε στον Αστέρα Βουλιαγμένης αντί 800 εκατ. ευρώ • «Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε» – Η κεφαλαιοποίηση του Μυτιληναίου είναι υψηλότερη από Motor Oil και ΕΛΠΕ μαζί!

Όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες σε επιχειρήσεις, τράπεζες, χρηματιστήριο, ανεξάρτητες αρχές, πολιτικά γραφεία…

UNDERCOVER

Η «αυλή» (εκλογολόγοι και λοιπές δυνάμεις) πιέζει τον Κυριάκο για εκλογές στις 9 ή ακόμη και στις 2 Απριλίου – Ορθή επιλογή ο Μάιος – Φόβοι για ευρεία αντισυστημική ψήφο την πρώτη Κυριακή – «Χάλασε» η σούπα, κατέρρευσε το αφήγημα για εκσυγχρονισμό του Κράτους – Οι ευθύνες εργολάβων και προμηθευτών και το επιχείρημα για Μάτι και Αλέξη Τσίπρα *Προς μακρά άνοιξη οι ελληνικές τράπεζες: Ο κλάδος γυρίζει σελίδα και θέτει τα θεμέλια για υψηλή κερδοφορία και επιδόσεις – ρεκόρ στο Χρηματιστήριο Αθηνών *Πώς χάλασε η «κλεισμένη» συμφωνία με τους Ιταλούς και μπήκαν οι Γάλλοι στο παιχνίδι, για την προμήθεια των 3 κορβετών του πολεμικού ναυτικού – Η Μελόνι, οι Τούρκοι, η επίσκεψη του Γάλλου Υπ. Άμυνας και η επιστροφή των Βρετανών *Ο σεβάσμιος εφοπλιστής, ο νταραβεριτζής γιος, τα capital controls και το ξέπλυμα των 80 εκατ. ευρώ για στοιχηματική εταιρία και ιδιόμορφο φοροφυγά επιχειρηματία *Έλαμπε η Βασιλική στον γάμο της με τον Νικόλα Μηλιώνη, στέλεχος ναυτιλιακής, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου! Άψογο μαλλί, υπέροχο – σικ και απλό νυφικό!

UNDERCOVER

Τα Rafale, οι φρεγάτες, οι κορβέτες, οι μίζες, η παρέμβαση της γαλλικής αρχής για το ξέπλυμα, ο Ελληνογάλλος μεγιστάνας και οι φήμες για εμπλοκή Έλληνα επιχειρηματία δήθεν «υπεράνω υποψίας» *Η PwC Ελλάδος, το κολητάρι Σκέρτσου και Ανδριόπουλου (Dimand) Μάριος Ψάλτης, ο πλημμελής έλεγχος σε τεράστια υπόθεση και το πρόστιμο των 14,9 εκατ. δολαρίων *«Πάει να τα αρπάξει» και να φύγει: Ο επώνυμος και φαντασμένος μεγαλοεπιχειρηματίας «μπαίνει σφήνα» και πάει για το «κολόκουρο» σε μεγάλο διαγωνισμό του δημοσίου όπου έχουν βγει τα «μαχαίρια» *Παλιό αλλά καλό! Ιδού ποιος πρότεινε τον Απόστολο στον Αλέξη Τσίπρα! Ο ίδιος ο Τόλης! Μέσω δύο τηλεφωνημάτων σε «συνταξιούχους» φίλους του δημοσιογράφους *Τα «φιλέτα» των ακινήτων στεγαστικών και όχι μόνο δανείων, σχεδόν έχουν εξαντληθεί!