H Τζόρτζια Σιακαβάρα ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του My Style Rocks.

Πριν από τρία χρόνια, το 2020, στα 45 της, η τραγουδίστρια και ηθοποιός αποφάσισε να λάβει συμμετοχή στο reality μόδας του ΣΚΑΪ για να αναδείξει το δικό της προσωπικό στιλ και τα είχε καταφέρει μια χαρά μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε, αφού σε κάθε επεισόδιο κατάφερνε να ξεχωρίζει από τις συμπαίκτριές της και να κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από τα ιδιαίτερα looks που παρουσιάζει.

Η Γεωργία (κατά κόσμον Τζόρτζια) Σιακαβάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο και στα 19 της χρόνια έγινε μέλος πρακτορείου μοντέλων.

Όταν έκλεισε τα 20 καταπιάστηκε με το τραγούδι, που την κέρδισε για περίπου 15 χρόνια. Το παράτησε όμως όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω του ψυχικού βάρους της απώλειας που δεν της επέτρεψε να συγκεντρωθεί στην καριέρα της.

Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αυτή είναι η αδελφή της

Σήμερα η Τζόρτζια διατηρεί πετυχημένο λογαριασμό στο Tiktok, όπου μοιράζεται με χιούμορ και πάθος συμβουλές για μακιγιάζ, προϊόντα ομορφιάς αλλά και σχέσεις.

Η όμορφη Τζόρτζια συνήθως ποστάρει φωτογραφίες όπου φαίνεται η ίδια ή είναι επαγγελματικές αναρτήσεις για την προώθηση κάποιου προϊόντος ενώ υπάρχουν και ορισμένες, όπως οι παρακάτω, που είναι μαζί με την αδελφή της, τη Χαρούλα. Και η ομοιότητα είναι μεγάλη.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα το τελευταίο διάστημα απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Κατά τις πρώτες της δηλώσεις όταν είχε αποκαλυφθεί η σχέση τους, η Τζόρτζια Σιακαβάρα είχε φανερώσει ότι γνώρισε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη σε εκδήλωση. «Κάποιος μας γνώρισε. “Χαίρετε”, “χαίρετε”. Ο κύριος τάδε, η κυρία τάδε. Το πώς θα εξελιχθεί αυτό, κανείς δεν ξέρει, για κανέναν μας», δήλωσε.

Σε ερώτηση παρουσιάστριας για το αν η σχέση είναι επίσημη, απάντησε: «Επισημοποιημένη είναι. Αυτό είναι κάτι άλλο, είναι δικό μας θέμα, δεν είναι νομικό ενός γάμου».

Όταν της ζητήθηκε να σχολάσει τις γνωστές ναζιστικές και αντισημιτικές θέσεις του κ. Πλεύρη, η influencer είπε απλά πως «Τι να πω, ο καθένας έχει τις δικές του θέσεις. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του, δε θα κρίνω κανενός την…»

Η Tiktoker πάντως δήλωσε συνεπαρμένη από τις χάρες του συντρόφου τις, αν και δεν ανέλυσε τι ακριβώς του βρίσκει: «Με γοήτευσαν πολλά που δε χρειάζεται να τα αναφέρω. Τα ξέρω εγώ…».

Διαβάστε ακόμη: