Μια ματιά στο τριήμερο γαμήλιο υπερθέαμα στην έπαυλη του συζύγου της, Μπεν Άφλεκ, στην Τζόρτζια, έδωσε η Τζένιφερ Λόπεζ στους θαυμαστές της και μοιράστηκε τις σκέψεις της για μία από τις πιο τέλειες ημέρες της ζωής της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως είχε ήδη ενημερώσει τους οπαδούς της, μοιράστηκε ρομαντικές λεπτομέρειες από τον γάμο της, στο τελευταίο ενημερωτικό της δελτίο «On TheJ Lo». Μεταξύ των φωτογραφιών συμπεριέλαβε και μία που τη δείχνει με το ένα από τα τρία Ralph Lauren νυφικά της να χορεύει αργά με τον νέο της σύζυγο Μπεν Άφλεκ, κάτω από μια πινακίδα νέο η οποία έγραφε: «Mr & Mrs Affleck»

Λόπεζ: «Ήταν το ομορφότερο όνειρο, δεν ήθελα να ξυπνήσω ποτέ»

«Όταν με είδε να εμφανίζομαι στην κορυφή των σκαλοπατιών εκείνη τη στιγμή, έγινε τόσο απόλυτα λογικό, ενώ ταυτόχρονα φαινόταν ακόμα απίστευτα δύσκολο να το πιστέψεις, σαν να ήταν το ομορφότερο όνειρο, όπου το μόνο που θέλεις είναι να μην ξυπνήσεις ποτέ» έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ αναπολώντας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι

Και συνέχισε: «Θα έκανα πολλές τέτοιες σκέψεις πιθανότατα εάν δεν είχα επικεντρωθεί τόσο πολύ στο να μη σκοντάψω στο φόρεμά μου, αλλά όταν έφτασα αρκετά κοντά για να δω το πρόσωπό του, είχα και πάλι την ίδια υπέροχη αίσθηση.

Κάποιες παλιές πληγές επουλώθηκαν εκείνη τη μέρα και το βάρος του παρελθόντος έφυγε επιτέλους από τους ώμους μας. Ο κύκλος έκλεισε – και καθόλου όπως το είχαμε σχεδιάσει. Καλύτερα» πρόσθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Όσο για τη γαμήλια δεξίωση, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός θέλησε να την περιγράψει μοιραζόμενη ένα απόσπασμα που έγραψε ο Μπεν Άφλεκ για την ταινία του «Live By Night» το 2016, το οποίο έγραφε: «Αυτός είναι ο παράδεισος. Ακριβώς εδώ. Είμαστε σε αυτόν τώρα».

Οι αναποδιές πριν από τη μεγάλη ημέρα

Πριν από την τελετή η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πως «έβρεχε την ώρα του ηλιοβασιλέματος κάθε μέρα εκείνη την εβδομάδα» και ότι όλοι ανησυχούσαν για τη ζέστη, την πιθανότητα να χτυπήσει κάποιος κεραυνός ή κάτι να συμβεί με τον φωτισμό» και αν όλοι θα κατάφερναν να συνέλθουν εγκαίρως από εκείνο το στομαχικό μικρόβιο που «όλοι» στην οικογένειά τους κόλλησαν εκείνη την εβδομάδα.

Πάντως, παρά τις ανησυχίες άλλων για τις «απροσδόκητες αναποδιές», η Τζένιφερ Λόπεζ επέμεινε ότι «δεν είχε ποτέ ούτε μία αμφιβολία». «Όλη την εβδομάδα αισθανόμουν την ηρεμία και τη βεβαιότητα ότι βρισκόμασταν στα χέρια του Θεού» ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ. «Στις 6 και 45, το Σάββατο, 20ή Αυγούστου, ο ήλιος έριξε τις ακτίνες του σαν μικρά διαμάντια που χόρευαν στο ποτάμι στην πίσω αυλή μας».

Σε άλλο σημείο, η Τζένιφερ Λόπεζ αναφέρθηκε στο δείπνο της πρόβας και παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο Μπεν Άφλεκ γελούσαν «το προηγούμενη βράδυ με την ιδέα ότι θα παντρευτούν» στην ηλικία τους. «Είχαμε παντρευτεί και οι δύο στο παρελθόν και δεν είμαστε ακριβώς παιδιά πια, αλλά κατά κάποιον τρόπο τώρα φαινόταν η μόνη ηλικία που είχε νόημα» εξήγησε.

Συνέχισε λέγοντας στους αναγνώστες της ότι εμπνεύστηκε από το ποίημα του Rainer Marie Rilke «Επιστολές σε έναν νεαρό ποιητή» ,το οποίο αναφέρεται στο να είσαι έτοιμος για την αγάπη και στο πώς «το να δίνεις ευτυχία και αγάπη είναι πιο ωραίο από το να τη δέχεσαι». «Η αλήθεια είναι πως η ιστορία του καθενός είναι διαφορετική και όλοι έχουμε τα μονοπάτια μας να διανύσουμε. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ο ίδιος. Αλλά για εμάς, αυτός ήταν ο τέλειος συγχρονισμός» πρόσθεσε η Λόπεζ αναφερόμενη στην επανασύνδεσή τους τον Απρίλιο του 2021, σχεδόν 20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους από τον πρώτο τους αρραβώνα.

«Τίποτα δεν μου φάνηκε πιο σωστό»

Και συνέχισε: «Τίποτα δεν μου φάνηκε ποτέ πιο σωστό και ήξερα ότι επιτέλους θα κατασταλάζαμε με έναν τρόπο που μπορείς να κάνεις μόνο όταν καταλαβαίνεις την απώλεια και τη χαρά και όταν έχεις δοκιμαστεί στη μάχη αρκετά, ώστε να μη θεωρείς ποτέ τα σημαντικά πράγματα δεδομένα ή να μην αφήνεις τις ανόητες ασήμαντες ενοχλήσεις της ημέρας να σε εμποδίζουν να αγκαλιάσεις κάθε πολύτιμη στιγμή. Βρισκόμαστε σε εκείνη την πολυπόθητη στιγμή της ζωής: να έχουμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα μας έχει δώσει η ζωή, ακόμη και για τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της. Εκείνη η νύχτα ήταν πραγματικά ο παράδεισος».

Διαβάστε ακόμη: