Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ σήμερα θα δώσουν αιώνιους όρκους αγάπης. Το ζευγάρι μπορεί να είχε κάνει μια σεμνή γαμήλια τελετή αλλά για σήμερα έχουν ετοιμάσει ένα γάμο υπερπαραγωγή.

Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον έρωτά του με όλους τους φίλους του σε μια φαντασμαγορική τριήμερη γιορτή.

Πριν από περίπου ένα μήνα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, ο γάμος τους έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο και πρόκειται να είναι κυριολεκτικά υπερπαγωγή.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι έχει φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιλαμβάνονται ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για το γαμήλιο πάρτι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η τριήμερη «γιορτή» ξεκίνησε με ένα δείπνο – πρόβα την Παρασκευή, με την οικογένεια του ζευγαριού και τους στενούς του φίλους ενω το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Την Κυριακή η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μπάρμπεκιου και πικνίκ. Την κάλυψη του γάμου τους θα αναλάβει η Vogue.

Το ζευγάρι χθες ήρθε αντιμέτωπο με ένα απρόοπτο περιστατικό καθώς η μητέρα του ηθοποιού τραυματίστηκε χθες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει ράμματα και να μπορέσει να φύγει.

Από το πλήθος των καλεσμένων αναμένεται να λείπει η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία, σύμφωνα με το Hollywood Life, δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο γάμο του ζευγαριού, καθώς θα βρίσκεται στο Τέξας για επαγγελματικούς λόγους.

«Η Τζένιφερ Γκάρνερ εργάζεται για μια ταινία στο Τέξας και δεν θα παρευρεθεί στη γαμήλια γιορτή της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, αλλά τα παιδιά της θα είναι εκεί και είναι πολύ θετική γενικά για το όλο θέμα» είπε στενός συνεργάτης της ηθοποιού στο αμερικανικό Μέσο, «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εκείνη από την ευτυχία των παιδιών της, επομένως το γεγονός ότι νιώθουν ευπρόσδεκτα και άνετα και έχουν δεθεί με την J.Lo, την ευχαριστεί απόλυτα» συμπλήρωσε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022.