Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι, πλέον, παντρεμένοι. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ και έγκυρες πηγές τονίζουν ότι οι δύο τους, είναι πλέον ανδρόγυνο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ.

Το περιοδικό αναφέρει πως πριν από μερικές ημέρες, η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη να φορά δαχτυλίδι αρραβώνων, καθώς ψώνιζε σε ένα κατάστημα μαζί με τη 14άχρονη κόρη της.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό το πράσινο δαχτυλίδι της, με τη φράση «είσαι τέλειος», να συνοδεύει τη φωτογραφία.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Gigli”, στην οποία και ο ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε με τη Λατίνα σταρ, αλλά τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2004, παρά την πρόταση γάμου που είχε αποδεχτεί τότε η Λόπεζ.

«Η ιστορία μας, ήρθε από μόνη της. Θυμάμαι ότι όταν μίλησε για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη, ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Βέβαια, αν δεν είχα συμμετάσχει στην ταινία, δε θα καταλάβαινα ποτέ ότι αυτό που θέλω πραγματικά είναι να σκηνοθετώ, αλλά ούτε θα είχα γνωρίσει τη Τζένιφερ Λόπεζ. Η σχέση μας ήταν από την αρχή, γεμάτη νόημα», είχε αναφέρει ο Άφλεκ.

«Η Τζένιφερ κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο. Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε και δεν το ήθελα αυτό», υποστήριξε στη συνέχεια, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν την αιτία του χωρισμού τους να είναι η δημοσιότητα που κέρδισαν.

Tο ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο και ξεκαθάρισε πως αυτή τη φορά δεν θα κάνει τα ίδια λάθη, όπως στο παρελθόν. Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε τονίσει πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της», σε συνέντευξη στο “People”.

«Ήμασταν μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δε θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά.

Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι και σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας. Έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δε θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας», είχε επισημάνει η τραγουδίστρια.

Aναφορικά με το ενδεχόμενο ενός παιδιού, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είχε υποστηρίξει πως αμφότεροι είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή τους και δε θέλουν να μεγαλώσουν άλλο την οικογένειά τους.

«Δεν επιθυμούν άλλα παιδιά, έχουν περάσει και οι δύο από αυτό το στάδιο της ζωής τους», σχολίασε η πηγή, τονίζοντας πως στόχος τους, αυτή τη στιγμή, είναι να δεθούν ο ένας με τα παιδιά του άλλου και να αναπτύξουν μία δυνατή σχέση. Τα παιδιά του Μπεν Άφλεκ έχουν συμπαθήσει ιδιαίτερα τη Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ ο 10άχρονος Σάμουελ είναι η μεγάλη της αδυναμία.