Διάβαζα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ομολογώ, σε ξένη εφημερίδα ότι, στο προγαμιαίο συμβόλαιο των δύο διάσημων προσωπικοτήτων του Χόλιγουντ, της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, περιλαμβάνεται εκτός όλων των άλλων και όρος για «τέσσερις φορές σεξ την εβδομάδα»!!!

Αν σας πω ότι είχα ξανακούσει κάτι τέτοιο ή ότι είχε υποπέσει στην αντίληψη του τέτοιος όρος σε προγαμιαία συμβόλαια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό θα σας πω ψέμματα!

Ωστόσο πρέπει να παραδεχτώ ότι εντυπωσιάστηκα, καθώς στην ουσία πρόκειται για «Νέα Ήθη» που μπαίνουν στο τραπέζι, πολύ προσωπικών υποχρεώσεων που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν και ως «καταχρηστικές» καθώς ανατρέπουν υφιστάμενα δεδομένα και προσδιορίζουν εμφατικά και αριθμητικά την υποχρέωση τέλεσης των «συζυγικών υποχρεώσεων».

Και η προφανής εξάπλωση αυτών των «Νέων Ηθών» σε προγαμιαία συμβόλαια πρέπει να θεωρείται βέβαιον ότι θα φθάσει και στη χώρα μας, όπου ενδεχομένως και να διευκολύνει ή ακόμη και να διασφαλίσει ώριμους εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες που «καψουρεύονται» και στη συνέχεια παντρεύονται «μικρούλες», που τις περνάνε ηλικιακά 30 – 40 χρόνια και οι οποίες μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα δεν θέλουν «οι γέροι» ούτε να τις πλησιάζουν, ούτε να τις αγγίζουν, τους οποίους όπως η πράξη – και η εμπειρία και η ιστορία – έχει καταδείξει, με την πάροδο του χρόνου τους σιχαίνονται και στο τέλος όχι μόνο «δεν κάνουν σεξ μαζί τους» αλλά τους πλακώνουν στο «κέρατο» με νεώτερους, κατά προτίμηση γυμναστές, αθλητές και tv περσόνες!

Ή ακόμη με τον γαλατά, τον χασάπη και τον μανάβη της γειτονιάς! Δεν υπερβάλω!
Τα έχουμε δει κι αυτά…

Υπό αυτή την έννοια, τα «Νέα Ήθη» που περιλαμβάνονται σε προγαμιαία συμβόλαια όπως αυτό της εκρηκτικής και σέξι σταρ του Χόλυγουντ Τζένιφερ Λόπες και του εμβληματικού ηθοποιού και σκηνοθέτη Μπεν Άφλεκ, όπως η συμβατική υποχρέωση για σεξ 4 φορές την εβδομάδα, είμαι βέβαιος ότι θα βρουν αποδέκτες και στη χώρα μας, όπου κατά τεκμήριο οι ηλικιωμένοι και μεσήλικες εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες – που νεανίζουν και παριστάνουν τα τζόβενα- πέφτουν με τα μούτρα στους «γεροντοέρωτες» και τα «ξεφτιλίκια» με δημόσιους και πολυφωτογραφημένους γάμους και δεξιώσεις και οι πιτσιρίκες αφού πρώτα «τους τα φάνε» μετά δεν τους αφήνουν να τους αγγίξουν ούτε το χέρι!

Πιστεύω ακράδαντα λοιπόν ότι «τα τζόβενα» του εφοπλισμού και των μεγάλων επιχειρήσεων, οι …ώριμοι γόηδες των 25άχρονων και 30άχρονων κοριτσιών του μόντελιγκ ή της διπλανής πόρτας, βλέπουν να διανοίγεται μπροστά τους μια σπάνια ευκαιρία μέσα από τα «Νέα Ήθη» των προγαμιαίων συμβολαίων!

Ο όρος «σεξ 4 φορές την εβδομάδα» μετά βεβαιότητας σας λέω ότι θα μπαίνει εφεξής σε όλα τα προγαμιαία συμβόλαια! Όπως επίσης είμαι βέβαιος πως πολύ σύντομα τέτοιου είδους συμβατικές υποχρεώσεις θα προσβληθούν από τις κατά πολύ νεότερες συζύγους στο Συμβούλιο της Επικράτειας ως …καταχρηστικές και αντισυνταγματικές!!! Ε, ρε γέλια..