Ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας σήμερα στο OPEN, εμφανίστηκε με μια τάση «αυτοκριτικής», αναφορικά με τη συγγνώμη που ζήτησε εχθές εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για το σποτ του Στέφανου Κασσελάκη στη Μακρόνησο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσακαλώτος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε εχθές, λέγοντας ότι «Ίσως ήταν λάθος μου που ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ».

Για Κασσελάκη: «Τον θεωρώ σύντροφο»

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανάφερε πως θεωρεί σύντροφό του τον κ. Κασσελάκη, και πως κάποια από αυτά που λέει του αρέσουν.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον ξέρω. Λέει πράγματα που μου αρέσουν και κυρίως για τα δικαιώματα. Υπάρχουν πράγματα που συμφωνώ και υπάρχουν πράγματα που διαφωνώ», πρόσθεσε.

Ακόμη, ο κ. Τσακαλώτος σημείωσε πως «οι σύντροφοι στις εσωκομματικές εκλογές θα πρέπει να συνυπολογίσουν και την εμπειρία και την κυβερνητική παρουσία».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσακαλώτος, μιλώντας χθες Τετάρτη στην ΕΡΤ, είπε χαρακτηριστικά: «Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ».

Και συνέχισε, λέγοντας ότι η επιλογή Κασσελάκη, «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης», ανέφερε, ο κ. Τσακαλώτος, ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε ακόμη: