Μετά από μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη σεζόν η Αλίσα Σμιντ ξεκίνησε τις διακοπές της.

Ο πρώτος σταθμός για την πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου είναι η Ιταλία. Η Γερμανίδα πρωταθλήτρια του στίβου έβαλε το μπικίνι της και ξεκίνησε τις βουτιές στα καταγάλανα νερά της περιοχής της Ιταλίας.

smtn_2
smmt_2
smint_1

Πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε με επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης εκεί όπου με την Εθνική Γερμανίας ήταν 7η στα Mixed 4×400μ.

H 24χρονη Γερμανίδα πρωταθλήτρια φορτίζει τις… μπαταρίες της αφού το 2024 στο καλεντάρι υπάρχει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης και φυσικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι στους οποίους και θέλει να… τρέξει.

Παράλληλα, περιμένει και την απάντηση του Έρλινγκ Χάαλαντ στην πρόσκλησή της. Με τον Νορβηγό επιθετικό της Σίτι γνωρίζονται από την εποχή που εκείνος ήταν παίκτης της Ντόρτμουντ και εκείνη ήταν personal trainer στην ομάδα.

Η Γερμανίδα σε συνέντευξή της σε μέσο της Νορβηγίας είχε καλέσει τον Χάαλαντ σε αγώνα… δρόμου όχι στα 200μ, αλλά στα 400μ, για να έχει τύχη να τον κερδίσει.

Η Αλίσα Σμιντ έχει φτάσει ήδη τα 4,5 εκατ. followers στο Instagram και δεν προλαβαίνει να κλείνει συμφωνίες με χορηγίες. Μάλιστα αμέσως μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα φωτογραφήθηκε με τη νέα της συλλογή ρούχων της BOSS.

Διαβάστε ακόμη: