Η Γερμανίδα σπρίντερ Άλισα Σμιτ – η οποία συχνά αποκαλείται «η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου» ανακοίνωσε ότι θα κάνει μόντελινγκ στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

pjimage__2_

Η 22χρονη που ήταν αναπληρωματικό μέλος της γερμανικής ομάδας στίβου που ταξίδεψε στην Ιαπωνία το καλοκαίρι, αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε στη σκυταλοδρομία των γυναικών και των μικτών αγώνων 4×400μ, αποκάλυψε ότι «επρόκειτο να κάνει ένα διάλειμμα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση φρέσκια και έτοιμη».

Η Σμιντ μπορεί να απογοητεύτηκε απο τη μη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως όσο καιρό έμεινε στο Τόκιο κατάφερε να προσθέσει πάνω απο 400.000 ακολούθους στον λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας τον απολογισμό της στα 2,4 εκατομμύρια. Η εντυπωσιακή σπρίντερ συνεχίζει να προσελκύει διάφορους χορηγούς-συμπεριλαμβανομένων της μεγάλης εταιρείας μόδας Hugo Boss.

Όπως η 22χρονη ξανθιά καλλονή αποκάλυψε με ενθουσιασμό στους θαυμαστές αυτή την εβδομάδα, θα ταξιδέψει στο Μιλάνο ως μοντέλο για την εταιρεία στην Εβδομάδα Μόδας, η οποία διαρκεί από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

«Είμαι σε πολύ καλή διάθεση και είμαι ήδη εντελώς ενθουσιασμένη, γιατί πετάω στο Μιλάνο σήμερα!» είπε η Σμιντ στις ιστορίες της στο Instagram.

«Σίγουρα θα είναι πολύ, πολύ δροσερές μέρες στο Μιλάνο. Την Πέμπτη θα γίνει το “Hugo Boss Fashion Show” και θα είμαι μέρος του!».

Σημείωσε, ωστόσο, ότι θα συνεχίσει την καριέρα της στον αθλητισμό παρά το ότι αφήνει για λίγο τα κουλουάρ για την πασαρέλα, στην οποία θα περπατήσει για πρώτη φορά.

Η Αλίσα Σμιντ γεννήθηκε στις 8/11/1998 στη Γερμανία και τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τον στίβο. Είχε διακρίσεις στις μικρές ηλικίες και το 2017 πήρε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-20 στα 4χ400μ.

Πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε την Ελλάδα και την Ελούντα για τις διακοπές της ενώ πολλοί την έμαθαν και από την ενασχόληση της ως γυμνάστρια στην ομάδα της Μπορούσια Ντόρυμουντ. Οι “Νew York Times” την ανακύρηξαν ως την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο ενώ η “The Sun” ως την πιο όμορφη.Το 2017 το περιοδικό «Busted Coverage» την χαρακτήρισε ως την πιο “καυτή” αθλήτρια στον κόσμο.