Επειδή εσχάτως γίνεται λόγος πολύς ως προς την συνεχή και μόνιμη παρουσία της Μόνικας Μπελούτσι στην Πάρο (αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα αφού βρέθηκε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη) όπου κατά τις πληροφορίες απέκτησε μια εντυπωσιακή υπερπολυτελή κατοικία, η οποία ωστόσο δεν είναι προκλητική αλλά συνάδει με την περιοχή και το περιβάλλον, θα σας αποκαλύψουμε ορισμένες πληροφορίες που έχουν ενδιαφέρον αλλά και μια ιδιαίτερη σημειολογία!

Κατ’ αρχήν η Μόνικα Μπελούτσι συνδέεται με στενή φιλία με την κορυφαία αστρολόγο της Γαλλίας, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει αποκτήσει μια καταπληκτική κατοικία σχεδόν μπροστά στην θάλασσα, (την χωρίζει ένας χωματόδρομος με την παραλία) στην ευρύτερη περιοχή του Μώλου, ενός υπέροχου κόλπου, μη οργανωμένου με ξαπλώστρες και τα συναφή, όπου η περιοχή στο σύνολο της έχει χαρακτηρισθεί φυσικού κάλλους και έχει ενταχθεί στο δίκτυο Natura!

Η πολυτελής οικία της διάσημης Γαλλίδας αστρολόγου βρίσκεται στα όρια των περιοχών «Τσουκαλιά» και «Γλυφάδες», ένα «άγριο» και πρωτόγονο τοπίο (λίγο πριν φθάσουμε στην παραλία του Μώλου και αμέσως μετά στην Μάρπησσα) όπου κυριαρχούν οι αέρηδες και είναι διάχυτη μια «μυστικιστική» – «μεταφυσική» ατμόσφαιρα!

Αυτός είναι και ο λόγος που η Γαλλίδα αστρολόγος επέλεξε την περιοχή όπου και απέκτησε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πριν από το 2010, την εξοχική κατοικία της.

Και η παρουσία της διάσημης αστρολόγου, την οποία συμβουλεύονται στην Γαλλία, επιχειρηματίες, πολιτικοί και καλλιτέχνες, αποτέλεσε πόλο έλξης να έρθουν και να αποκτήσουν υπερπολυτελείς κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Μώλου αλλά και σε παρακείμενες περιοχές, επώνυμοι και προβεβλημένοι Γάλλοι πολίτες!

Σε όλο αυτό το διάστημα των περίπου 15 χρόνων που η πασίγνωστη αστρολόγος έχει εγκατασταθεί στην Πάρο για τις καλοκαιρινές διακοπές της, έχει περάσει για να την συμβουλευτεί όλη η αφρόκρεμα του Παρισιού και όχι μόνον!

Λέγεται ότι ακόμη και ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου την είχε επισκεφτεί πριν μερικά χρόνια, για να πιουν έναν καφέ και να συζητήσουν τα μελλούμενα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή!

Έτσι ήρθε και η Μόνικα Μπελούτσι στην Πάρο! Φιλοξενούμενη της Γαλλίδας αστρολόγου όταν όλοι θεωρούσαν ότι βρίσκεται σε μια βίλα στην Αντίπαρο!

Και η Μόνικα απολάμβανε το ψάρι και τα θαλασσινά της στην γνωστή ταβέρνα «Το Μουράγιο» στο λιμανάκι της Αλυκής!

Η Μόνικα συμβουλευόταν τότε την Γαλλίδα αστρολόγο για τη σχέση της με τον Βενσάν Κασέλ, που βρισκόταν στα τελειώματα, το καλοκαίρι του 2012!

Έκτοτε η Μόνικα Μπελούτσι αγάπησε το νησί και το επισκέπτεται τακτικά, τα τελευταία μάλιστα χρόνια κάθε καλοκαίρι δίνει το «παρών» δείχνοντας μια αδυναμία στα restaurant bar της πανέμορφης Νάουσας, όπου ενίοτε απολαμβάνει και πρωινό μπροστά στην θάλασσα!

Την πολυτελή οικία φημολογείται ότι της την βρήκε η Γαλλίδα αστρολόγος, κάπου κοντά της, κατά πάσα πιθανότητα στον λόφο που υψώνεται απέναντι από το σπίτι της και έχει θέα στον κόλπο και την παραλία του Μώλου και στο βάθος τον λόφο όπου δεσπόζει το μοναστήρι του Αγίου Αντώνιου!!!

Στην Πάρο, πέραν πάσης αμφιβολίας, η Μόνικα Μπελούτσι βρήκε αυτό που ζητούσε, την ενέργεια που αναδύει το μεταφυσικό τοπίο, όπως αποτυπώνεται μέσα από τις επίσημες δηλώσεις της, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον Θεό και την θρησκεία: «Είμαι αναγνωστικίστρια παρόλο που σέβομαι και με ενδιαφέρουν όλες οι θρησκείες. Αν υπάρχει κάτι που πιστεύω, είναι μια μυστήρια ενέργεια, αυτή που υπάρχει στους Ωκεανούς και συνδέει τη φύση με τα όντα»…

Διαβάστε ακόμη: