Η βρετανική Vogue κυκλοφορεί το εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου με έξι διαφορετικά εξώφυλλα, με σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος και της μόδας.

Η Ολίβια Κόλμαν, η Τίλντα Σουίντον, η Τζόντι Κόμερ, η Κέιτ Μος με την κόρη της, Λίλα, ο Stromzy και η Little Simz κοσμούν τα cover της «Βίβλου της Μόδας».

Η επιλογή των προσώπων δεν είναι τυχαία καθώς η Vogue επέλεξε ηθοποιούς, τραγουδιστές και μοντέλα που αντιπροσωπεύουν το στιλ, τη μόδα και την αισθητική της Βρετανίας.

«Great Britain: Tradition & Revolution», είναι ο τίτλος του τεύχους που σκοπό έχει να γιορτάσει τη βρετανική παράδοση.

Οι 6+1 celebrities φωτογραφήθηκαν από τους διάσημους φωτογράφους Tim Walker και Adama Jalloh ενώ το styling επιμελήθηκε ο editor in chief της βρετανικής Vogue Edward Enningful.

«Πάρτε την Ολίβια Κόλμαν, για παράδειγμα, και την εξ ολοκλήρου βρετανική στάση της απέναντι στο σταριλίκι (ήρεμη, αδιάφορη). Ή την Κέιτ και Λίλα Μος και την ενσάρκωση του cool λονδρέζικου στιλ. Εν τω μεταξύ, ο πάντα τολμηρός ράπερ Stormzy έχει μπει στην καρδιά του έθνους, η μουσική του επαναπροσδιορίζει το πώς ακούγεται το mainstream ενώ λειτουργεί ως φάρος για ένα νέο είδος ανδρισμού», αναφέρει το editorial του Edward Enningful.

«Και τι θα λέγατε για την ηθοποιό Τζόντι Κόμερ, της οποίας το εκθαμβωτικό ταλέντο την έχει κάνει να πετάει στα ύψη σε έναν κόσμο όπου η πρόσβαση στις τέχνες παραμένει τόσο άνιση. Έπειτα, υπάρχει ο συναρπαστικός εσωτερισμός της Τίλντα Σουίντον, μιας αληθινής μοναδικότητας της οποίας όλη η ύπαρξη βρίσκεται σε μια μεγάλη παράδοση μη κομφορμιστών, δημιουργικών Βρετανών. Η Little Simz, η νικήτρια του βραβείου Mercury – επίσης εξαιρετική στο τηλεοπτικό Top Boy – είναι μια ανεπιτήδευτη δύναμη, της οποίας η τέχνη και η αδιάλλακτη προσέγγιση της τέχνης την έχουν κάνει μια από τις πιο συναρπαστικές και σημαντικές μουσικούς που εργάζονται σήμερα», προσθέσει ο editor in chief της βρετανικής Vogue.

Ο ράπερ Stromzy ποζάρει με κομψό, λευκό κοστούμι Alexander McQueen. H μουσικός και ηθοποός Little Simz μεταμορφώνεται σε μοδάτη μποξέρ με λευκά γάντια του μποξ, κουκούλα αλλά και καπέλο και φούστα και παλτό.

Τo supermodel των 90s, Κέιτ Μος φωτογραφήθηκε με την κόρη της, Λίλα, που ακολουθεί τα επαγγελματικά της βήματα, στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο. Είναι ντυμένες ασορτί με λευκά πουλόβερ και καπέλα ενώ έχουν και ίδιο στιλ μαλλιά. Η Ολίβια Κόλμαν ποζάρει με ένα λευκό, κομψό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και φιόγκο. Η ηθοποιός Τζόντι Κόμερ φωτογραφήθηκε με 80s κωνικό κορσέ και hairstyle, θυμίζοντας Μαντόνα. Η πάντα εκκεντρική Τίλντα Σουίντον μοιάζει να φορά πανοπλία ενώ φωτογραφήθηκε και με σκωτσέζικη φούστα.

Διαβάστε ακόμη: