Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο αδερφός του Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδας Γεωργιάδης, τόσο για τη ζωή τους, τη μεταξύ τους σχέση, όσο και για τη σάτιρα που τους γίνεται συχνά πυκνά από εκπομπές τέτοιου περιεχομένου όπως οι Ράδιο Άρβυλα αλλά και παλιότερα από τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Καμαρώνω τον Άδωνι ως υπουργό εργασίας, γιατί είναι ο ικανότερος υπουργός από όλους που υπάρχουν. Πάντα τηλεφωνιόμαστε με τον αδερφό μου, σχεδόν κάθε μέρα. Πάντα σηκώνει το τηλέφωνο και δεν το κάνει μόνο για μένα, σηκώνει σε όλους το τηλέφωνο. Και τα τρία αδέρφια έχουμε πολύ καλή σχέση» ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Γεωργιάδης.

Λεωνίδας Γεωργιάδης για τον αδελφό του, Άδωνι: «Οι Ράδιο Αρβύλα παραποιούν την πραγματικότητα»

«Οι Ράδιο Αρβύλα, όσα σκετς έχουν κάνει για μένα, τα βρίσκω πολύ πετυχημένα και γελάω πάρα πολύ. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αδελφό μου, νομίζω ότι αρκετές φορές παραποιούν την πραγματικότητα και αυτό πρέπει να το προσέξουν. Υπάρχουν όρια. Η ελευθερία του ενός, δεν πρέπει να παραβιάζει την ελευθερία του άλλου. Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε ασχοληθεί πάρα πολύ με τον αδελφό μου. Ορισμένες φορές ήταν απαράδεκτος, ξέφευγε από τη σάτιρα και πήγαινε στην πολιτική προπαγάνδα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο» είπε σε άλλο σημείο ο Λεωνίδας Γεωργιάδης για τη σάτιρα που τους ασκείται ανά διαστήματα.

«Η απώλεια των γονιών μας, είναι κάτι που μας ενώνει και θα μας ενώνει για πάντα με τους δυο αδερφούς μου, Αλέξανδρο και Άδωνι. Είναι κάτι που το βιώσαμε και οι τρεις με τον ίδιο τρόπο. Όταν έφυγαν οι γονείς μας, ήμουν 22 ετών, ο Άδωνις εκείνη τη χρονιά έδινε Πανελλήνιες. Όσο μικρότερος είσαι, τόσο πιο δύσκολα το περνάς» είπε ο Λεωνίδας Γεωργιάδης, για τη στιγμή που ενώνει και τα τρία αδέλφια.

Ρωτήθηκε, όμως, και για τον Στέφανο Κασσελάκη και απάντησε. «Ο κύριος Κασσελάκης δεν είναι πολιτικό πρόσωπο γιατί δεν έχει εκφέρει κάποια άποψη πολιτική. Άρα όταν θα ακούσω πολιτική άποψη θα μπορώ να εκφέρω και γνώμη. Είναι ένα πρόσωπο, το οποίο επιβλήθηκε από την σόουμπιζ» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: