Επειδή εσχάτως γίνεται λόγος πολύς ως προς πιθανές αλλαγές σε Μαξίμου και κυβέρνηση, σας ενημερώνω εγκύρως ότι στο μυαλό του πρωθυπουργού το ζήτημα του μίνι ανασχηματισμού στον οποίο φέρεται να έχει καταλήξει, έχει μετατεθεί χρονικά για τις αρχές του επόμενου έτους!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές με γνώση εκ των έσω, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ανακατέψει την τράπουλα τώρα ή κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά ο μίνι ανασχηματισμός θα πραγματοποιηθεί περί τον Φεβρουάριο του 2024 και θα αφορά περί τους 5 υπουργούς!

Είναι προφανές ότι βάσει των όσων διημείφθησαν με τον Βασίλη Κικίλια, ο νεαρός υπουργός θεωρείται ως ένας από εκείνους που πιθανόν αποδομηθούν, αν και η αλήθεια είναι πως έχει βγάλει ισχυρά αντανακλαστικά που κάθε φορά τον διασώζουν και τον καθιστούν πιο ισχυρό πολιτικό παίκτη!

Ένα γενικώς αρνητικό κλίμα επικρατεί και για τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ στα μαύρα κατάστιχα του Μαξίμου  εδώ και καιρό βρίσκεται ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ωστόσο αποτελεί ένα σοβαρό στοιχείο αναφοράς της Δεξιάς σε ένα κόμμα που έχει ήδη κάνει μια μεγάλη στροφή στο Κέντρο, αλλοιώνοντας εν πολλοίς την φυσιογνωμία του!

Για τον Γιάννη Οικονόμου, τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη των απευθείας αναθέσεων σε διαβατήρια, ταυτότητες και άλλα πολλά που όπως μαθαίνω …στήνονται με άνωθεν προνομιακούς συνομιλητές ακούω με απόλυτη βεβαιότητα ότι είναι ο έμπιστος του πρωθυπουργού και δεν τον αγγίζει κανείς καθώς διαθέτει την άνωθεν προστασία!

Οπότε τα περί Θεοδωρικάκου τα ακούω βερεσέ!

Εκτός κι αν ο αξιόλογος Τάκης, που τα ξαναβρήκε με το εξωθεσμικό σύστημα πέριξ του πρωθυπουργού, κατευθυνθεί σε άλλο υπουργείο!

Διαβάστε ακόμη: