Στην πρεμιέρα της ταινίας «Saltburn» στο Λος Άντζελες βρέθηκε την Τρίτη η πάντα εντυπωσιακή Μάργκοτ Ρόμπι και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.

Η λαμπερή ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του ιστορικού Ace Theatre μαζί με την συνάδελφό της, Κάρεϊ Μάλιγκαν και την σκηνοθέτιδα της ταινίας Έμεραλντ Φένελ.

Η 33χρονη από την Αυστραλία επέλεξε να κάνει ένα sexy chic look φορώντας ένα ιδιαίτερο see-through φόρεμα του οίκου Schiaparelli. Το στιλάτο outfit αποτελούταν από έναν καφέ, στράπλες κορσέ με διαφάνειες και μια μακριά, φαρδιά φούστα στην ίδια απόχρωση που έμοιαζε να είναι ανοιχτή ενώ είχε τσέπες.

Ολοκλήρωσε το κομψό της στιλ με δερμάτινες γόβες, που φαίνονταν ελάχιστα κάτω από το μακρύ της φόρεμα, ενώ επέλεξε ένα χρυσό κολιέ στο λαιμό. Είχε τα ξανθά της μαλλιά σπαστά κάτω ενώ το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό, σε γλυκές αποχρώσεις.

Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Η Μάργκοτ Ρόμπι συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Tom Ackerley, που είναι και παραγωγός της ταινίας, σε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί.

Ο 33χρονος Βρετανός έχει δημιουργήσει την εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment με τη σύζυγό του.

Ήταν κομψός με ένα μαύρο παντελόνι, μαύρο τοπ και καφέ σακάκι και πόζαρε στο πλευρό της λαμπερής συζύγου του χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016 και κρατά χαμηλό προφίλ

Διαβάστε ακόμη: