Η Σίντι Κρόφορντ με την κόρη της, Κάια Γκέρμπερ, ήταν καλεσμένες στο πάρτι που διοργάνωσε η εταιρία ρολογιών «Omega» στη Νέα Υόρκη.

Μητέρα και κόρη ήταν εντυπωσιακές με ασορτί looks μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Η 57χρονη Σίντι Κρόφορντ και η 22χρονη Κάια Γκέρμπερ πόζαραν στους φωτογράφους με φόντο το κόκκινο της ελβετικής εταιρίας Omega.

Η Κάια Γκέρμπερ επέλεξε μια μίνι φούστα με γόβες, ενώ η μητέρα της ένα μίντι φόρεμα με δερμάτινες μπότες. Και οι δύο επέλεξαν looks σε σκούρο μπλε χρώμα και τράβηξαν την προσοχή των φωτογράφων.

H Σίντι Κρόφορντ με την κόρη της, Κάια, με ασορτί looks -H κοινή εμφάνιση σε λαμπερό πάρτι

Όταν η Κάια Γκέρμπερ εμφανίζεται κάπου μαζί με την μητέρα της, Σίντι Κρόφορντ, όλοι μιλάνε για το πόσο μοιάζουν. «Από την πρώτη μέρα, ο κόσμος της βιομηχανίας πολύ συχνά ξαφνιαζόταν από την ομοιότητα με την μαμά μου. Όσο μεγαλώνω, συμβαίνει ολοένα και συχνότερα, και δεν είναι μόνο η εικόνα, είναι τα πάντα από τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε μέχρι την φωνή μας» έχει δηλώσει η 22χρονη που ακολουθεί με επιτυχία τα χνάρια της μητέρας της στον χώρο του μόντελινγκ.

«Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο είναι όταν κάποιος μου λέει πως συμπεριφέρομαι όπως η μαμά μου. Πέρα από την ομορφιά και την προφανή γοητεία, υπήρξε ανέκαθεν ο ήρωάς μου και το είδωλό μου λόγω του πώς αντιμετωπίζει τους ανθρώπους και της οπτικής της. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι παραπάνω από ευγνώμων» έχει επίσης σημειώσει στο παρελθόν η Κάια Γκέρμπερ.

Διαβάστε ακόμη: