Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» βρέθηκε εχθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε συνάντηση με γιατρούς και νοσηλευτές.

Στο νοσοκομείο τον υποδέχτηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στην γνωριμία της μαζί του.

«Είναι επικοινωνιακός, δεν παίζεται στην επικοινωνία. Έχει αυτό που έχουν στην Αμερική, που το δουλεύουν καλά το επικοινωνιακό, που εμείς ακόμα δεν έχουμε φτάσει εκεί. Έχει την αμεσότητα με όλο τον κόσμο».

Όπως είπε η ίδια: «Από όλες τις παρατάξεις δεν σταμάτησαν να τον φιλάνε, να τον αγκαλιάζουν, να μιλάει. Αυτό το έχει καλλιεργήσει. Είναι ένας άνθρωπος νέος που τώρα ξεκίνησε, που θα τα μάθει σιγά σιγά».

Ματίνα Παγώνη: Τι είχε πει για τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ

Πριν από μερικές ημέρες, η Ματίνα Παγώνη είχε αναφερθεί στον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ, δηλώνοντας πως «ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής, ήταν σε ΜΕΘ στο εξωτερικό και είπε την άποψή του για τα θέματα των μονάδων στην Ελλάδα».

«Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει μπορεί, και τη στιγμή που θα μετακομίσει εδώ γιατί όχι; Η υγεία δεν έχει κόμματα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει και ξέρει φυσικά να κάνει τις εισηγήσεις του και να έρθει να δουλέψει» συνέχισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Στην ερώτηση, δε, αν ο Τάιλερ ΜακΜπέθ θα μπορούσε να γίνει υφυπουργός Υγείας, η Ματίνα Παγώνη απάντησε «καλά, εντάξει, ωραίοι τίτλοι τους ακούμε, μας αρέσει. Όταν μπορείς να προσφέρεις δεν έχει σημασία από ποια θέση θα προσφέρεις. Δεν πρέπει να είσαι οπωσδήποτε υπουργός ή υφυπουργός».

Όπως σημείωσε για τον Τάιλερ ΜακΜπέθ «εργαζόταν στην Αμερική ως νοσηλευτής σε ΜΕΘ, τον είχα δει σε φωτογραφίες με τις ποδιές του, γιατί οι νοσηλευτές είναι σαν γιατροί στις ΗΠΑ, ήταν μια πολύ ευπρεπής εικόνα. Αν έχει εμπειρία γιατί όχι;».

Διαβάστε ακόμη: