Τον τελευταίο καιρό η Nike έχει αποκαλύψει διάφορα μοντέλα ISPA, τα οποία υιοθετούν μια πιο κυκλική διαδικασία κατασκευής που αποκλίνει από τη χρήση κόλλας. Πρόκειται δηλαδή για sneakers που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αποσυναρμολόγηση και τη χρήση όσο το δυνατόν λιγότερων υλικών. Στο τέλος μάλιστα της ζωής τους διασπώνται εύκολα σε υπολείμματα και μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Σε συνέχεια του ISPA Sense Flyknit “Neon Green” που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η Nike αποκάλυψε το ISPA Mindbody, ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο που υιοθετεί τους τέσσερις πυλώνες της συλλογής ISPA: Αυτοσχεδιασμός, Αναζήτηση, Προστασία, Προσαρμογή.

Το νέο sneaker διαθέτει διάφορες αποχρώσεις του καφέ στο πλεκτό επάνω μέρος και στην εξωτερική σόλα από καουτσούκ, οι οποίες του δίνουν μία παλαιωμένη εμφάνιση. Η κατασκευή του παπουτσιού τονίζει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση αυτή, καθώς τα κομμάτια συγκολλούνται μεταξύ τους με έναν μοναδικό τρόπο.

Όλα τα μοντέλα της συλλογής ISPA, είναι σχεδιασμένο για να ξεπερνάει τα πιο δύσκολα εμπόδια του αστικού περιβάλλοντος, από τις καιρικές συνθήκες μέχρι τις ανώμαλες επιφάνειες, και έχει στόχο να προσφέρει εξελιγμένες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς σου.

Το νέο Nike ISPA Mindbody θα είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της Nike τις επόμενες εβδομάδες.