search

LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι ωραία γυναίκα και με φλερτάρουν στα social»

Η Άντζελα Δημήτριου έδωσε αφοπλιστική απάντηση στο εάν δέχεται αποκαλυπτικές φωτογραφίες

221129113020_antzela

Η Άντζελα Δημήτριου έδωσε αφοπλιστική απάντηση στο εάν δέχεται αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

«Ο Χριστός και η πανάγια, όχι, δεν δέχομαι αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Με φλερτάρουν στα social σαν ωραία γυναίκα που είμαι», τόνισε η «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού.

Άντζελα Δημητρίου: Η προσωπική της ζωή και η αποκάλυψη για την απιστία

Η Άντζελα Δημητρίου άλλωστε δεν διστάζει να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

Σε συνέντευξή της την άνοιξη του 2022, η Άντζελα Δημητρίου άνοιξε την καρδιά της. Μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις που άφησαν τα δικά τους σημάδια επάνω της.

Στο παρακάτω απόσπασμα, η μεγάλη τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου αναφέρθηκε στους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της στο «Thema People» και αποκάλυψε την απιστία που στοίχισε περισσότερο…

Για το χειρότερο πράγμα που έκανε σύντροφός της: «Με απάτησε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Είσαι με έναν άνθρωπο που τον φροντίζεις, είσαι δίπλα του με αγάπη και σε αντιμετωπίζει κατά τέτοιο τρόπο. Τον συγκεκριμένο σύντροφο δεν τον ήξερε πριν από τη σχέση μας ούτε η ίδια η μητέρα του. Τον έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος, έδινε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά εφημερίδες και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους! Δεν έχω τίποτα με την οποιαδήποτε δουλειά κάθε γυναίκας. Αλλά σκέψου ότι είσαι με μία σταρ, έχεις μία γυναίκα με προσωπικότητα δίπλα σου, δεν μπορείς να την υποτιμάς».

Για το εάν η αποκάλυψη αφορά στον πρώην σύντροφό της Γιώργο Τρούπη: «Δεν θέλω να πω όνομα. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Δεν ήταν ωραίο πράγμα ούτε για το παιδί μου».

Για την ψυχολογική της κατάσταση μετά από αυτό: «Ημουν ζάλια. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Τρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Κάτι με έτρωγε μέσα μου, αλλά έλεγα ”αποκλείεται”. Έκανε περίεργες κινήσεις. Έφευγε νωρίς από το σπίτι με την αιτιολογία ότι και καλά πάει στο Μπουρνάζι για καφέ. Έπαθα σοκ όταν συνέβη».

Για το πώς το διαχειρίστηκε: «Ξέσπασα. Έσπασα όλο το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια, ό,τι υπήρχε. Συνέβη μάλιστα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν θέλω να μιλώ όμως άλλο γι’ αυτό. Μου κάνει κακό».

Διαβάστε ακόμη: