Η MG ανακοίνωσε ότι η νέα τεχνολογία της Hybrid+ είναι διαθέσιμη στο νέο MG3. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης Hybrid+ καθιστά το νέο MG 3 Hybrid+ ως το ταχύτερο σε επιτάχυνση υβριδικό μοντέλο του B Segment, καθώς για το 0-100 χλμ./ώρα του αρκούν μόλις 8,0 δευτερόλεπτα. Η επιτάχυνση δε, από τα από 80-120 χλμ./ώρα είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς ολοκληρώνεται μόλις σε 5,0 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας επιδόσεις ενός hot hatchback μοντέλου.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία σε αυτό το καινοτόμο υβριδικό σύστημα, έχει ως αποτέλεσμα μία μεγαλύτερη μπαταρία και έναν πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Με συνολική ισχύ 195 ίππους, το νέο MG3 Hybrid+ προσφέρει εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου 4,4 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει μόλις 100 γρ./100χλμ. CO2.

Αυτή η αποδοτικότητα ενισχύεται περαιτέρω από μία μπαταρία με χωρητικότητα 1,83kWh, παρέχοντας σημαντική αυτονομία οδήγησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Σε συνεργασία με τον ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος παράγει 100kW (136 ίππους), το σύστημα Hybrid+ εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα απόδοσης ισχύος σε όλο το εύρος στροφών, καταφέρνοντας να κινηθεί με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση έως 80 χλμ./ώρα.

MG3 Hybrid+: Ασφάλεια πάνω από όλα

Η ασφάλεια επίσης είναι υψίστης σημασίας και για το νέο MG3 Hybrid+, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) και την τεχνολογία MG Pilot. Αυτό περιλαμβάνει αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και έξυπνο έλεγχο μεγάλης σκάλας φώτων.

Όλα τα μοντέλα της φίρμας που διατίθενται στη χώρα μας καλύπτονται από την τριπλή φροντίδα «Triple 7», που σημαίνει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 7 χρόνια δωρεάν έλεγχος οχήματος και 7 χρόνια οδική βοήθεια.

Διαβάστε ακόμη: