Τις διακοπές της στην Αστυπάλαια απολαμβάνει η Μπέττυ Μαγγίρα, όπως αποκάλυψε η ίδια με σχετική ανάρτησή της.

Η performer και παρουσιάστρια ξεκίνησε προ ολίγων ημερών τις διακοπές της με αναποδιές, καθώς η ίδια είχε δύο επίπονα ατυχήματα, ενώ έχασε και το καράβι που θα τη μετέφερε στον καλοκαιρινό της προορισμό.

Όλα αυτά, ωστόσο, αποτελούν παρελθόν, με την Μπέττυ Μαγγίρα να βρίσκεται πλέον στην Αστυπάλαια, παρέα με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, και τις κόρες τους, Αντριάνα και Καλλινίκη, και να απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους.

Μπέττυ Μαγγίρα: Τα σχόλια στις φωτογραφίες της με μαγιό

Το απόγευμα της Πέμπτης, 18/07, η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε με τους followers της σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της, με την ίδια να καταγράφεται με το κόκκινο μπικίνι της να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να… ζαλίζονται από το καλλίγραμμο σώμα της.

«Τι κορμάρα ατελείωτη», «Αυτά τα πόδια σου, 8 χιλιόμετρα είναι», «Ζαλιστήκαμε», «Όσα χρόνια και αν περάσουν, είσαι κουκλάρα και κορμάρα», «Είχα ακούσει ότι στην Αστυπάλαια έχουν δει γοργόνες, τώρα το βλέπουμε όλοι», ήταν μόνο μερικά από τα πολυάριθμα σχόλια στην ανάρτησή της, που ενθουσίασε τους followers της.

Διαβάστε ακόμη: