Το κομψό, αλλά με σπορ χαρακτήρα Nissan Ariya Nismo, αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Nismo για την Nissan στην Ευρώπη.

Δυναμικό, ευέλικτο και με τολμηρή προσωπικότητα, το Ariya Nismo είναι η ενσάρκωση των απόλυτων επιδόσεων της Nissan. Επιπλέον, παρουσιάζει μία σειρά από σπορ τολμηρές εξωτερικές λεπτομέρειες, προσφέροντας παράλληλα την χαρακτηριστική ηλεκτρική αίσθηση.

Nissan Ariya Nismo: Made in Japan

Με σχεδίαση εμπνευσμένη από την Ιαπωνία, το ηλεκτρικό Ariya Nismo παρέχει εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση, μειώνοντας την οπισθέλκουσα και δημιουργώντας μεγαλύτερη κάθετη δύναμη σε υψηλότερες ταχύτητες. Παράλληλα, διαθέτει μία σειρά από βελτιωμένα μέρη και ρυθμίσεις από την Nismo, με ισχυρή αλλά εύκολα ελέγξιμη επιτάχυνση.

Παρέχοντας υψηλότερες επιδόσεις, σε συνδυασμό με ελαστικά υψηλής πρόσφυσης, το Nissan Ariya Nismo είναι εξοπλισμένο με ένα τελειοποιημένο σύστημα e-4ORCE για καλύτερη κατανομή ισχύος και ροπής στους τροχούς. Το ιαπωνικό μοντέλο προσφέρει συνεχή γραμμική επιτάχυνση ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.

Το Ariya Nismo προσφέρει επίσης ευελιξία και κρατήματα που συνήθως διαθέτουν αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το σύστημα e-4ORCE, ρυθμισμένο από την Nismo, μεγιστοποιεί την απόδοση τόσο του μπροστινού όσο και του πίσω συστήματος ανάρτησης, εξασφαλίζοντας πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς να χάνεται η ακρίβεια του σπορ αυτοκινήτου.

Το Nissan Ariya Nismo έρχεται στην Ευρώπη

Μοντέρνο και σπορ εσωτερικό για το Nissan Ariya Nismo

Το εντυπωσιακό εσωτερικό έχει σχεδιαστεί λεπτομερώς για να προσφέρει μία premium μοναδική εμπειρία. Το κομψό εσωτερικό του μοντέλου με βάση το μαύρο, συμπληρώνεται από μία κόκκινη πινελιά που αποπνέει στυλ και κομψότητα. Επιπλέον, τα ειδικά καθίσματα Nismo θυμίζουν αυτοκίνητα Formula E, παρέχοντας εξαιρετικό κράτημα και εξασφαλίζοντας άνεση για όλους στο εσωτερικό.

Το Nissan Ariya Nismo έρχεται στην Ευρώπη

Καθώς οι οδηγοί, οι μηχανικοί και οι οπαδοί της Nissan Formula E προετοιμάζονται για ένα γεμάτο δράση φινάλε της σεζόν στο E-Prix του Λονδίνου, επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν το Ariya Nismo για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Δείτε το Nissan Ariya Nismo εν δράσει:

Διαβάστε ακόμη: