Δεν έτυχε της δέουσας προσοχής η σύμπτωση των δύο συνεντεύξεων, που πρόβαλαν χθες μέσω των κεντρικών δελτίων ειδήσεων τους , δύο από τα κεντρικά κανάλια της χώρας.

Θυμίζουμε τι συνέβη: Στο δελτίο ειδήσεων του ΟPΕΝ παραχώρησε συνέντευξη γύρω στις 7,30 το βράδυ ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις τηλεοπτικές οθόνες μέσω του ΟΡΕΝ, άρχισε η συνέντευξη του νέου δήμαρχου Αθήνας Χάρη Δούκα στο MEGA.

Πάλι καλά που οι υπεύθυνοι των δύο καναλιών φρόντισαν να μην υπάρχει αλληλοεπικάλυψη, διότι κανείς από το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι δεν αντελήφθη το τεράστιο επικοινωνιακό λάθος και δεν έκανε την οποιαδήποτε προσπάθεια να το διορθώσει , έστω και δυσαρεστώντας το ένα εκ των δύο καναλιών.

Πως φθάσαμε σε αυτό το σημείο όμως , όταν μάλιστα το MEGA είχε φροντίσει να ενημερώσει από το βράδυ της Δευτέρας ότι είχε εξασφαλίσει την πρώτη συνέντευξη του Χάρη Δούκα για την επομένη μέρα;

Θεωρείται δεδομένο ότι στο γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη γνώριζαν ότι η συνέντευξη είχε «κλείσει», όταν χθες το πρωί ανακοίνωσαν τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ΟΡΕΝ.

Σημειώνουμε το εξής: Ο Χάρης Δούκας αποτέλεσε την έκπληξη των εκλογών της Κυριακής, αφού κατόρθωσε να υπερκαλύψει μέσα σε επτά μέρες, μια διαφορά κοντά στις τριάντα ποσοστιαίες μονάδες.

Στοιχειώδης γνώση των επικοινωνιακών μέσων υπαγορεύει ότι όταν υπάρχει ένα μείζονος σημασίας τηλεοπτικό συμβάν, τότε καμία προσπάθεια «αντίπραξης» δεν μπορεί να τελεσφορήσει.

Το τι υπαγόρευσε στον γραφείο του κ. Ανδρουλάκη να αποδεχθεί το αίτημα για συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ την ίδια μέρα και ώρα ( στο …περίπου έστω ) που θα γινόταν γνωστότερος σε πανελλήνιο ακροατήριο ο ΜΟΝΟΣ υποψήφιος δήμαρχος που υποστήριξε επίσημα το κόμμα του, δεν μπορεί κανείς να το γνωρίζει.

Πολύ περισσότερο που από τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη δεν προέκυψε κάποια μείζονος σημασίας είδηση για το θέμα των συνεργασιών και τη στάση του κόμματος στο μέλλον, γνωστά και τετριμμένα όσα ακούστηκαν .

Ως εκ τούτου το ερώτημα παραμένει: Λάθος συγχρονισμός των επιτελείων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του νέου δημάρχου Αθήνας, ή κάτι τρέχει ήδη στις μεταξύ τους σχέσεις;

Διαβάστε ακόμη: