Με στόχο να αποτελέσει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και να προσφέρει αλλά και να εμπνέεται από αυτή προχωρά την ανακαίνιση του το εμβληματικό Hilton.

Με στόχο να επισφραγίσει αυτή την σύνδεση δε, ο νέος προορισμός θα φέρει πέρα από την σφραγίδα της Hilton το όνομα The Ilysian και εντός του θα φιλοξενεί τόσο το ξενοδοχείο όσο και τις ιδιωτικές κατοικίες, τα εστιατόρια και τα εμπορικά καταστήματα.

Το νέο όνομα ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και εκπροσώπων του πολιτικού και του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, πρόεδρου της ΤΕΜΕΣ, και βασικού μετόχου της Ιονικής Ξενοδοχειακής.

«Δημιουργούμε έναν προορισμό που θα προσφέρει στην πόλη και θα εμπνέεται από αυτή», είπε παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά του project που «θα ξεπεράσει τα 340 εκατ. ευρώ» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντακόπουλος.

«Δεν συμβαίνει συχνά η αναγέννηση ενός ξενοδοχείου να γίνεται σύμβολο αναβάθμισης μιας ολόκληρης περιοχής, για να μην πω μιας πόλης. Πρόκειται για μία γέφυρα που ενώνει το παρελθόν με το παρόν και οδηγεί την πρωτεύουσα στο μέλλον», ανέφερε από πλευράς του ο Κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε ακόμη