Η Ίπσουιτς δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Ευβοιώτη σέντερ φορ Φώτη Ιωαννίδη, επειδή ο Αλαφούζος απέρριψε την πρότασή της, ύψους 22.500.000.

Σύμφωνα με απόλυτα τσεκαρισμένες πηγές από την ελληνο-αγγλική πιάτσα agents, οι νεοφώτιστοι στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν ήδη αποφασίσει να … επανέλθουν με νέα, βελτιωμένη, πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη.

Αυτή μάλιστα θα είναι και η τελική τους. Μάθαμε και το… super offer της Ιπσουιτς: 25.000.000 ευρώ, πληρωμένα σε δυο δόσεις, χωρίς μπόνους αλλά με ποσοστό μεταπώλησης 15-20%!

Προσοχή: μιλάμε για προσφορά που θα έρθει με κάθε επισημότητα προσεχώς από την Αγγλία στο τριφύλλι και όχι απλά για… πρόταση στο μιλητό ή απλά για βολιδοσκόπηση προθέσεων.

Μένει να δούμε αν ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα την κάνει ξανά αποδεκτή ή αν αυτή την φορά ο… Γιάννης Κομπότης (είναι σχεδόν συνιδιοκτήτης του Ιωαννίδη) τον πείσει να την αποδειχτεί, γιατί αντικειμενικά τα λεφτά είναι …πάρα πολλά και πουλάς σε… τρελή υπεραξία!

Το “κλειδί” πάντως στην υπόθεση είναι η στάση του ίδιου, του άσου αφού χωρίς την δική του πίεση το αφεντικό (Αλαφούζος) μπορεί να … συνεχίσει να πουλάει τρέλα, ζητώντας 30, 35 και 40 εκατομμύρια για transfer fee.

Δεν ξέρω ,λοιπόν, κατά πόσο η Ίπσουιτς – παρότι Πρεμιερλιγκάτη – κάνει μεγάλο γκελ στον Φώτη και τον ατζέντη του, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Και μια παρασκηνιακή, σημειολογική, λεπτομέρεια: ο έμπειρος Έλληνας ατζέντης που εμπλέκεται με την πρόταση της Ιπσουιτς για τον Ιωαννίδη, είναι ο ίδιος που τον περασμένο Αύγουστο είχε εμπλοκή στην πρόταση των 22,5 εκατομμυρίων της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία, που απέρριψε ο Μελισσανίδης.

Διαβάστε ακόμη