Ο Τάσος Σοφρωνίου μίλησε για το GNTM και την καριέρα στο Παρίσι, όπου και ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, σε χθεσινή (09/11) συνέντευξη.

Ο κριτής του ριάλιτι μοντέλων τόνισε αρχικά πως «για εμένα, το GNTM ήρθε σε μία κομβική στιγμή της ζωής μου, γιατί όταν ήμουν πολύ πιο μικρός ήμουν αδαής και το έβλεπα πιο χαλαρά. Τώρα, ήταν διαφορετικά επειδή ζω πολλά χρόνια στο Παρίσι, έπρεπε να δούμε πώς θα θα έρχομαι. Μένω επτά χρόνια και διδάσκω σε Πανεπιστήμια. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα, γιατί ήταν το όνειρό μου», μιλώντας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

«Έφυγα από την Ελλάδα το 2011, έπρεπε να πάρω μία απόφαση και την πήρα. Είμαι πολύ άνετος τώρα που ζω στο εξωτερικό, μου πάει το Παρίσι πολύ, είναι μία πόλη που σου δίνονται άπειρες ευκαιρίες», προσέθεσε.

«Για εμένα, είναι μία υπέροχη εμπειρία. Στις 22 Νοεμβρίου γυρνάω σπίτι μου, μετά έρχομαι να κάνω το ζωντανό του τελικού και μετά γυρνάω ξανά στο σπίτι μου. Ήταν ένα υπέροχο διάλειμμα από την πραγματικότητα του εξωτερικού, δουλεύοντας με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ, σε μία νέα Ελλάδα, κάνοντας τα πράγματα πιο σύγχρονα» είπε για το τέλος των γυρισμάτων του GNTM και την επιστροφή στη βάση του.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ότι το εφετινό ριάλιτι έχει περισσότερα «νεύρα», ο Τάσος Σοφρωνίου σχολίασε πως «στην επιτροπή του GNTM βρίσκονται τρεις διαφορετικοί άνθρωποι, αυτοδημιούργητοι, τα κορίτσια είναι εξαιρετικά, γι’ αυτό και δεν πλακώνονται.

Κανένα δε βγήκε να παραπονεθεί, διότι τις αγαπάμε πραγματικά. Είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο δίνει μία επιπλέον δόση μιας πραγματικότητας η οποία είναι λίγο πιο τηλεοπτική».

Τέλος, ο Τάσος Σοφρωνίου εξέφρασε την αγάπη του για την πολιτική και υποστήριξε πως «μπορώ να κάνω μία πολιτική εκπομπή».

Διαβάστε ακόμη: