Ύστερα από τις αποκαλύψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τους ισχυρισμούς της ότι δεχόταν bullying κατά τη διάρκεια του GNTM, η Βίκυ Καγιά σχολίασε τις δηλώσεις της.

Η Ηλιάννα είχε δηλώσει πως την περίοδο που συμμετείχε στον διαγωνισμό μοντέλων ως κριτής, περνούσε μια περιπέτεια με την υγεία της, όμως κανείς δεν την βοήθησε εκτός από την Έλενα Χριστοπούλου. Μάλιστα, μίλησε για «άσχημες συμπεριφορές» μέσα στην παραγωγή.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «OPEN Weekend», η Βίκυ Καγιά σχολίασε για τις δηλώσεις της: «Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια, γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Το τι θέλει να δώσει και τι όχι, είναι δικό της θέμα. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, που μπορούσε να της κάνει μπούλινγκ».

«Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής όπως κι εμείς όλοι εκεί. Ποτέ δεν θα το κάναμε αυτό. Οπότε, είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου, να ψάξω να σκεφτώ», συμπλήρωσε.

Τέλος, σχετικά με τους «Ράδιο Αρβύλα» και τη σάτιρα πάνω στο GNTM, η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Το “θα σκότωνες τη μάνα σου” είναι το ίδιο με την τρίχα; Εντάξει, έχουν πλάκα τι να πω; Η σάτιρα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι κάτι που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια, άλλες φορές δεν τα ξεπερνάει. Ο καθένας κάνει αυτό που καταλαβαίνει παιδιά».

Διαβάστε ακόμη: