Η «βασίλισσα» του μόντελινγκ στα χρυσά 90s, Σίντι Κρόφορντ, φωτογραφήθηκε για την Vogue Πολωνίας.

Η Σίντι Κρόφορντ δεν αποτελεί άδικα μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από το παγκόσμιο στερέωμα της μόδας.

Την έχουν λατρέψει οι σπουδαιότεροι σχεδιαστές στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στις πιο εντυπωσιακές καμπάνιες και πασαρέλες και έχει υπάρξει μούσα των πιο διάσημων οίκων μόδας και ομορφιάς. Ωστόσο, όπως έχει αναφέρει η Σίντι Κρόφορντ σε πολλές συνεντεύξεις της, το να γίνει μοντέλο δεν ήταν όνειρό της, ούτε το επεδίωξε.

Σίντι Κρόφορντ: Χωρίς εσώρουχο στα 56 της

Ολα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία της δίπλα σε πισίνα που έβγαλε ένας τοπικός φωτογράφος, η οποία ήταν η αφορμή για να ενδιαφερθεί για το μόντελινγκ. Από εκεί, ταξίδεψε στο Σικάγο και υπέγραψε με το διάσημο πρακτορείο μοντέλων Elite. Και έτσι ξεκίνησε μία από τις πιο λαμπρές καριέρες στην βιομηχανία της μόδας.

Σίντι Κρόφορντ: Χωρίς εσώρουχο στα 56 της

Η Σίντι Κρόφορντ στο εξώφυλλο της Vogue πιο iconic από ποτέ

H Σίντι Κρόφορντ ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Πολωνίας και αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό. Τα καλλίγραμμα πόδια της αποθεώθηκαν από τους 6.9 εκατομμύρια θαυμαστές της και στα 56 της η Σίντι Κρόφορντ δίνει ρέστα.

Σίντι Κρόφορντ: Χωρίς εσώρουχο στα 56 της

Η Σίντι Κρόφορντ πόζαρε στον φακό της φωτογράφου Paola Kudacki και το αποτέλεσμα είναι όχι μόνο εντυπωσιακό, αλλά ο ορισμός της φράσης «η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός».

Στο εξώφυλλο του περιοδικού υπάρχει μόνο μια λέξη: «Ιcon». Και όντως τα λόγια είναι περιττά για αυτή την φωτογράφιση της Σίντι Κρόφορντ.

 

Διαβάστε ακόμη: