Η 26χρονη Κλέλια Ανδριολάτου με τα σαγηνευτικά γατήσια μάτια είτε ξανθιά με μακρύ μαλλί είτε καστανή με κοντό καρέ και αφέλειες, είναι μια από τις νέες και πιο δυναμικές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και έχει χαρακτηριστεί από αρκετούς ως το next big thing.

Πάντα in fashion, απλή και ταυτόχρονα elegant, η Κλέλια Ανδριολάτου αποπνέει θηλυκότητα αλλά και μια παιδικότητα.

Δεν θα τη δεις να εμφανίζεται συχνά σε συνεντεύξεις, ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ και κερδίζει συνεχώς τα likes των ακολούθων της στα social.

1. Η Κλέλια Ανδριολάτου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτωβρίου του 1996, μεγάλωσε στην Καλαμαριά και αποφάσισε (όπως ανακοίνωσε στο instagram) να γιορτάζει στις 22 Μαΐου.

2. Τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει; Νεράιδα φιλιών.

Κλέλια Ανδριολάτου: Ότι δεν ξέρουμε για την πρωταγωνίστρια του Maestro

3. Στα 14 της ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, τότε ήταν που την «ανακάλυψε» η Έλενα Χριστοπούλου. Η πρώτη μεγάλη της δουλειά ήταν η διαφημιστική καμπάνια των καλλυντικών Shu Uemura, η οποία έγινε στο Λονδίνο.

4. Η Κλέλια Ανδριολάτου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά «Μπρούσκο» ως η ψυχολόγος Αλεξάνδρα Χρυσοστόμου. «Το Μπρούσκο πραγματικά ήταν για μένα η καλή μου τύχη. Μέσα από το Μπρούσκο γνώρισα την υποκριτική και μπορώ να πω ότι “κόλλησα το μικρόβιο” και είμαι ερωτευμένη με αυτό. Προέκυψε… Η Έλενα (Χριστοπούλου) το σκέφτηκε και μου λέει “θα πας εκεί” και τελικά με πήραν.

Ξεκίνησα για λίγα επεισόδια. Δεν είχα κάποια σχέση με την υποκριτική, μόνο στο σχολείο συμμετείχα σε κάποιες παραστάσεις. Στην αρχή ήταν λίγο αμήχανο για εμένα, όμως με βοήθησαν πάρα πολύ όλοι. Οι ηθοποιοί, το συνεργείο, με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθανθώ κομμάτι της παρέας και αυτό βγήκε προς τα έξω.

Έχει περάσει ένας χρόνος και η διαφορά είναι αισθητή. Φοιτώ σε μία σχολή και μαθαίνω», έχει πει σχετικά η ηθοποιός.

Κλέλια Ανδριολάτου: Ότι δεν ξέρουμε για την πρωταγωνίστρια του Maestro

5. Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram ήταν ένα post από ταξίδι της στη Βοστώνη #boston #tree #night #romantic ❤

6. Οι διάσημες φίλες της ή αλλιώς τα κορίτσια του in the fab είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Βάσια Κωσταρά και η Βασιλική Ρούσσου.

7. Υπήρξε ζευγάρι για τρία χρόνια με τον ηθοποιό Ρένο Ρώτα με τον οποίο γνωρίστηκαν στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ». Το 2019 χώρισαν επίσημα. Χαρακτηριστική στιγμή είναι όταν ο Ρένος Ρώτας ρωτήθηκε σε συνέντευξη του μετά το χωρισμό τους για τη νέα σχέση της Κλέλιας και πάγωσε «Τι; Τι δεσμό; Έχει δεσμό; Ποιον;».

Λίγο πριν την πρεμιέρα επίσης του Μαέστρο, που συνέπεσε με τα γενέθλια της Κλέλιας, ανέφερε σε άλλη συνέντευξη του ότι της ευχήθηκε μαζί με τα “χρόνια πολλά” και ένα “καλή επιτυχία”. Σήμερα διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Κλέλια Ανδριολάτου: Ότι δεν ξέρουμε για την πρωταγωνίστρια του Maestro

8. Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει μία αδερφή, τη Ναστάζια που μοιάζουν αρκετά, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς με μια πρώτη ματιά, και φαίνεται να είναι πολύ δεμένη μαζί της. H Nαστάζια ασχολείται με το τραγούδι και έχει στην κατοχή της δύο καταστήματα με ρούχα και κοσμήματα. Όταν η ηθοποιός-μοντέλο είδε την αδερφή της να εισέρχεται στη δεξίωση του γάμου με τον σύζυγό της, έβαλε αμέσως τα κλάματα ενώ στις 8 Ιουνίου του 2020 είχε ανακοινώσει μέσω Instagram ότι η αδερφή της έγινε μητέρα και η ίδια θεία «Αγίου Πνεύματος 3.20 μ.μ! Η πιο όμορφη μαμά του κόσμου {μετά την δικιά μας!} Καλωσήρθες μπεμπίτσα! Γεννήσαμε».

9. Μαλλί της γριάς. Ανήκει στους lovers.

10. Το καλύτερο της είναι με ένα παγωτό στο χέρι να διαβάζει περιλήψεις βιβλίων.

11. Έχει κάνει μποξ, ράφτινγκ και τουρ με ελικόπτερο.

12. Έχει δεχθεί απειλητικά μηνύματα. Η ίδια είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο παρελθόν ότι είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα τόσο στα social media όσο και διά ζώσης, γιατί το κοινό ταύτιζε τον ρόλο της στο Μπρούσκο με την προσωπικότητά της στην πραγματική ζωή.

«Με πλησίασαν σε ένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα και άρχισαν να μου επιτίθενται λεκτικά και να μου ζητούν τον λόγο γιατί έκανα σχέση με τον παντρεμένο. Τους είπα: “Είστε με τα καλά σας; Μπερδεύεστε με τον ρόλο; Προσέξτε πώς μου μιλάτε”. Έλαβα άλλη φορά απειλητικό μήνυμα “πρόσεξε πού μένεις γιατί θα έρθω να σε βρω”. Άλλοι συνάδελφοι απαντούν. Εγώ δεν έχω απαντήσει ποτέ».

13. Σε ποιον μοιάζει τελικά; H Kλέλια σε συνέντευξη της έχει δηλώσει:«Νομίζω ότι μοιάζω περισσότερο στη μητέρα μου, αν και εκείνη είναι μελαχρινή, όμως τα χαρακτηριστικά μας μοιάζουν πολύ. Τα μάτια τα έχω πάρει από τον παππού μου. Ο πατέρας μου είναι οικονομολόγος και η μητέρα μου είναι έμπορος».

14. Αγαπά το κόκκινο. Κόκκινο κραγιόν (ακόμη και στη καραντίνα το φορούσε), κόκκινο μαγιό, κόκκινα νύχια, κόκκινο τουρμπάνι. Τα πάντα όλα.

15. Της άρεσε η δημοσιογραφία, όπως και το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων οπότε το δοκίμασε ξεκινώντας τις σπουδές της στο τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά στη συνέχεια την κέρδισε η υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

16. Πάτμος. 15 Αυγούστου 2022. Η Κλέλια αγαπά το χορό και τα πανηγύρια όπως φαίνεται. Φυσικά και τα 26α γενέθλια της τα γιόρτασε με πολύ χορό. Go girl!

Κλέλια Ανδριολάτου: Ότι δεν ξέρουμε για την πρωταγωνίστρια του Maestro

17. Είναι φίλοι με τον Εμμανουήλ Καραλή, αθλητή του άλματος επί κοντώ που ξεχώρισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ανέβασαν το καλοκαίρι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Όταν η Τέχνη αγκαλιάζει τον Αθλητισμό», ήταν η λεζάντα με το hashtag #proud για να εκφράσει την υπερηφάνειά της.

18. Αγαπημένος της καλοκαιρινός προορισμός τα Κουφονήσια. Η Κλέλια δεν διστάζει άλλωστε να φωτογραφηθεί και σε πιο sensual πόζες.

19. Λατρεύει τις κορνίζες στο σπίτι στο χωριό.

Διαβάστε ακόμη: