Στα 14 της την είδε η Υβόννη Μπόσνιακ και αμέσως κατάλαβε. Έβλεπε ένα μοντέλο. Την βοήθησε να ασχοληθεί με το χώρο επαγγελματικά. Την έφερε σε επαφή με την Έλενα Χριστοπούλου και η ζωή της άλλαξε.

Έκανε αρκετές φωτογραφήσεις για περιοδικά, «Nitro», «Vogue», «Elle», «Madame Figaro» και «Mirror. Η πιτσιρίκα Θεσσαλονικιά μόλις τελείωσε το σχολείο, αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό. Το πρακτορείο της στο Παρίσι της έκλεισε την καμπάνια των διάσημων καλλυντικών Shu Uemura. Πήγαιναν οι Έλληνες στα Harrods κι έβλεπαν το πρόσωπό της να φιγουράρει στο beaty department του καταστήματος.

Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της στα 18 της με ένα ρόλο στο Μπρούσκο. Τότε πέρασε και στη σχολή Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Στην Ελλάδα ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Folli Follie για πολλά χρόνια.

Ήταν πάντα στα περιοδικά είτε για την προσωπική της ζωή (είχε σχέση με τον ηθοποιό)  Ρένο Ρώτα είτε γιατί είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Instagram.

Δεν έχει σπουδάσει υποκριτική, έχει όμως παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών και στο «Επί Κολωνώ» το 2013. Το καλοκαίρι 2016 συμμετείχε στο θεατρικό έργο «Ένα εξοχικό παρακαλώ» που έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Η 25χρόνη Κλέλια έχει βαφτιστεί Κλεάνθη, το όνομά της γιαγιάς της. Ωστόσο, ανέκαθεν την φώναζαν “Κλέλια”, από την κοντεσίνα πρωταγωνίστρια του Ξενόπουλου στο Αναδυόμενη».

Είναι η μούσα του Παπακαλιάτη. Κι αυτό από μόνο του είναι πουληστερό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στα γνωστά, παλιά λημέρια με μια σειρά που την γυρίζει λες και είναι ταινία.

Έντεκα χρόνια είχε να κάνει σειρά κι αποφάσισε να γυρίσει για να κάνει νούμερα τηλεθέασης δίνοντας στον τηλεθεατή αυτό που του αξίζει: το καλύτερο καστ, γυρίσματα στις πιο ατμοσφαιρικές τοποθεσίες και σενάριο για να μην αλλάζεις κανάλι.

To MEGA μάζεψε όλο το χαρτί φέτος, λένε όσοι ξέρουν την διαφημιστική πίτα και πώς μοιράζεται.  “Ο Δάσκαλος”  έρχεται στο MEGA. Μια εβδομαδιαία σειρά που θα προβληθεί τον Γενάρη και κάθε επεισόδιο θα κοστίζει περίπου 300.000.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα βρει μπλεγμένος σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Ο παντρεμένος δάσκαλος γοητεύεται από μαθήτρια του της 3ης Λυκείου. Την μαθήτρια θα υποδυθεί η Κλέλια Ανδριολάτου. Στο ίδιο σχολείο, επίσης ως δασκάλα, θα βρίσκεται και η Μαρία Καβογιάννη.

Είναι κολλητές με την Βάσια Κωσταρά και την Χριστίνα Μπόμπα. Με την φίλη της και σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά έχουν κάνει ένα ενδιαφέρον podcast, μιλάνε στο podcast «#Στυλ» και στην Κορίνα Βρούσια για τον τρόπο που γνωρίστηκαν, τις σπουδές που άφησαν για να ακολουθήσουν αυτό που ήθελαν και φυσικά για την παρουσία τους στο Ιnstagram.

Η Κλέλια σήμερα σπουδάσει υποκριτική στο Ωδείο Αθηνών και περιμένει να πάρει το πτυχίο της. Δηλώνει ένα κορίτσι σε ένα κόσμο που προσπαθεί να καταφέρει κάτι.