Η Άννα Μαρία αναφέρθηκε στον χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα, την εμπειρία της από τον διαγωνισμό μοντέλων, αλλά και τη νέα κριτική επιτροπή.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στο GNTM, το μόντελινγκ και τα σόσιαλ μίντια.

Αρχικά, μίλησε για το κίνημα του #MeToo κι αποκάλυψε εάν η ίδια έχει δεχτεί κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο του μόντελινγκ.

«Δε μου έχει τύχει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά μέχρι σήμερα, αλλά έχω ακούσει τέτοιες ιστορίες που με έχουν τρομάξει πολύ. Αν μου συμβεί κάτι τέτοιο, θα ξέρω να το αντιμετωπίσω», είπε.

Όσο για το μόντελινγκ στην Ελλάδα, η Άννα Μαρία Ηλιάδου δήλωσε πως «ο χώρος εδώ δεν σου δίνει μεγάλες ευκαιρίες».

«Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές δουλειές σε αυτόν τον χώρο και προσπαθούμε να βγούμε στο εξωτερικό. Εδώ δουλεύεις πλέον, μέσω Instagram, εγώ από εκεί βγάζω τα λεφτά μου», εξήγησε.

Αναφορικά με το GNTM και τη νέα επιτροπή ανέφερε: «Η νέα κριτική επιτροπή του GNTM μου φαίνεται πολύ ωραία. Η Βίκυ Καγιά θα είναι σαν να μην έλειψε ποτέ».

Τέλος, αναφέρθηκε στους υπόλοιπους κριτές και έκανε μία… αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

«Δεν έχω πολλές επαφές με τον Άγγελο Μπράτη. Όσο για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είναι μία όμορφη γυναίκα, όμως στο GNTM ήταν σαν να μην είχε ενέργεια. Σχέση δεν έχω, ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου», ανέφερε ολοκληρώνοντας.