Ανακοινώθηκε το όνομα της «αντικαταστάτριας» της Βίκυς Καγιά για τον νέο κύκλο του Greece’s Next Top Model και δεν είναι άλλο από αυτό της εντυπωσιακής Ισμήνης Παπαβλασοπούλου. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι φέτος μία από τους τέσσερις κριτές του GNTM 4!

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στην θέση της Καγιά στο GNTM 4

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Η Φωλιά των ΚουΚου» η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Γκοτιέ, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM 4

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσίασε σήμερα η εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου», η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα πάρει την θέση της Βίκυς Καγιά, στο 4ο κύκλο του GNTM, αφού η δεύτερη αποχωρήσε καθώς αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου «Dancing With The Stars».

«Έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο χώρο. Έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Γκοτιέ, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο. Το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beaute», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της εκπομπής για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ismini Paps ➰ (@ismini_mini)

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης. Η δεύτερή μου αγάπη είναι η Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ, όπου έχω πολλούς φίλους και επισκέπτομαι συχνά» έχει πει σε συνέντευξή της στο andro.gr η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία τότε είχε τονίσει ότι «Το χειρότερο είναι να μετανιώνεις για όσα δεν έκανες».